Annonce
Mad
10. februar 2022

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler passer rigtig godt til julens sulemad. Få opskriften her
Af: Timm Vladimir
Opskrift på bønnesalat med solsikkekerner

Foto: Columbus Leth

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler passer rigtig godt til julens sulemad. Få opskriften her

DET SKAL DU BRUGE

  • 30 g solsikkekerner
  • 100 g mandler
  • olivenolie
  • salt
  • 300 g friske grønne bønner
Annonce

Opskrift - Sådan laver du bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler

  1. Rist solsikkekernerne på en meget varm pande uden fedtstof i 10-20 sekunder. Lad dem køle af i en skål. Hæld ganske lidt olie på panden, og rist mandlerne, til de får lidt farve. Drys dem med salt, og lad dem køle af i en skål.
  2. Bring en gryde med vand i kog. Skyl og nip bønnerne, og læg dem i det kogende vand i ca. 20 sekunder. Læg derefter bønnerne i en skål med isvand.
  3. Tør bønnerne grundigt. Vend bønnerne med lidt olivenolie, de salte mandler og de ristede solsikkekerner. Smag til med salt.

FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.