Aftensmad

And i tranebærsauce stegte rodfrugter

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 17. marts 2014
4 personerDet skal du bruge:1 kg små vaskede kartofler2-6 pastinakker4-5 gulerødder2-3 spsk olie½ stang vanille2 andebrysterSalt, peber2 dl

4 personerDet skal du bruge:1 kg små vaskede kartofler2-6 pastinakker4-5 gulerødder2-3 spsk olie½ stang vanille2 andebrysterSalt, peber2 dl appelsinjuice4 dl andebouillon40 g soltørrede tranebær2 æblerSådan skal du gøre:Tilberedningstid ca. 40 min.1. Rids skindet på andebrysterne og steg dem ved god varme 12-16 min. på skindsiden.2. Skræl pastinakker og gulerødder og skær dem i skiver på skrå. Steg rødderne i olie ved middel varme ca. 15 min. i en dyb pande sammen med en flækket vanillestang.3. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.4. Hæld fedtet fra og krydr andebrysterne med salt og peber. Hæld appelsinsaft samt bouillon over. Kom tranebærrene ved og lad det småkoge i ca. 10 min.5. Skær æblerne i både og kom dem ved rødderne. Steg endnu 5 min. og krydr med salt og peber.6. Skær andebrysterne i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server skyen til kødet sammen med kartofler og stegte rodfrugter.Næringsindhold pr. person:Energi: 3061 KJ (732Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 551 132 18Kulhydrat 1408 337 46Fedt 1102 263 36Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.