Selvudvikling

Tiden er din!

af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø 30. april 2014
Foto: All Over og privat
Forår. Det bobler og spirer. Stop op, mærk efter og giv dig tid til at sanse det hele. Naturens udvikling. Og din egen, ikke mindst. Coach og clairvoyant Gitte Sparsø er i forårsstemning.

Det bobler i kroppen af glæde over at se og opleve det spirende forår. Som glade champagnebobler og 1000 sommerfugle i krop og sjæl. Det føles som at være forelsket i livet.

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

 

Stop op - og nyd det!Forestil dig, du tillader dig selv at stoppe op i din travle hverdag og sanse dette unikke dejlige forår.Du giver dig tid at følge de ganske små udviklinger, der sker i naturen hver dag.

Måske tager du for givet, naturen har sine fire årstider, og du blot ind imellem standser op og betragter et træ og en blomst. Du bemærker ikke de små forandringer, der kontinuerligt, og hver dag, er i naturen.

Naturen er livetForestil dig naturen er som livet.Dit blotte øje opfanger ikke den daglige udvikling og forandring, men over tid opdager du forandringer og udviklinger.

Du kan se, når træer og blomsterne springer ud. Men den tid, træerne og blomsterne har anvendt på stille og roligt at samle kræfter, energi og saft på at springe ud, har du ikke bemærket.

Ikke alt kan målesSådan er det også med menneskers udvikling. Den stille udvikling, der foregår i sjælen, kan nødvendigvis ikke måles.Hyppigt forventes det alting og alle handlinger skal og kan måles. Du kan konstatere, bevise og måle når du har rykket "glasset fra A til B" … En stille udvikling i sjælen kan ikke altid måles med det samme.

Alting er nyt … i dagDet er ganske som naturen. Selv om det umiddelbart ved første indtryk ser ud som om, at beplantningen, træerne og blomsterne ser ud som i går, er naturen på ingen måde den samme som i går. Beplantningen har udviklet sig. Bladene er sprunget lidt mere ud, og græsset er groet en anelse mere … særligt der, hvor du har vandet det ?

Tiden er dinForestil dig, du er mere overbærende med dig selv, når du ikke umiddelbart kan se og måle din udvikling på dit ydre plan, for der sker kontinuerligt udviklinger på dit indre plan, i din sjæl.

Prøv at give dig selv tid til at sanse udviklingen både i naturen og dig selv.

Har du tænkt over at "tid" stavet bagfra er … Dit.

Tiden er din. Jeg ønsker dig på alle måder et smukt forår.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

 

 

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs mere her