Selvudvikling

Kærligheden overvinder alt

af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø 1. april 2014
Foto: All Over og privat
Den kan være smuk. Grim. Gøre dig bange og lykkelig. Coach, clairvoyant og forfatter Gitte Sparsø er i det poetiske hjørne i dag. Nyd hendes ord her …

Den kan komme snigende som en tyv om natten.Den kan fuldkommen snigløbe dig.Den kan overraske dig.

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

 

Den kan overfalde dig voldsomt uden at du har en jordisk chance for at forsvarer dig.Du kan forsøge at kæmpe imod den, men den vil altid vinde.Du kan forsøge at flygte fra den men den vil altid altid indhente dig.

Den vil altid finde dig uanset, hvor du gemmer dig.Den kan ødelægge selv dit bedste og gladeste humør.Den kan fuldkommen blæse dit dårlige humør af vejen og du kan i løbet af et lille bitte øjeblik blive fuldkommen lykkelig og euforisk.

Den kan medføre, at du fuldkommen kan miste besindelsen.Den kan medføre, at du kan føle dig som det modigste menneske.Den kan fjerne al din frygt.

Den kan medføre at du føler en lammende angst.Den kan gøre dig så bange, at du ikke kan koncentre dig om andet end at være bange for den.

Den kan medvirke at du ser gammel og slidt ud.Den kan give dig følelsen af livet er tungt og uretfærdigt.

Du kan sommetider sige nej til den, fordi den ikke føles rigtigt.Du kan give den et stort ja, fordi du simpelthen ikke kan lade være.Den kan give dig den største fryd.Den kan give dig den største smerte.

Nogle mennesker ofre sig selv, for at andre kan have den i sit liv.Nogle mennesker oplever den flere gange i livet, andre én gang.

Den rammer alle aldersgrupper.Den har altid eksisteret.Den bærer hele kloden og menneskeheden.Den giver næring til alt og alle.

Den kan gøre dig så smuk, selvom du føler dig træt.Den medfører, at du dagdrømmer og smiler for dig selv.Den kan medføre, at du glemmer.Den kan medføre, at du gør fuldkommen fjollede ting, du normalt aldrig ville gøre.

Den kan være så smuk.Den kan være så grim.Du kan hade den så meget, at du kan forskrækkes.Du kan elske den så meget, at du vil ofre alt du ejer for den.Den kan favne dig så inderligt, at du intet andet behøver.Den kan få dig til at føle at du har oplevet alt, hvad der er at opleve på denne jord.Den optager os alle meget igennem hele livet.Når du oplever den i sin reneste form, kan intet absolut intet overgå den.Den er en ener.

Du kan sommetider ikke få lov til at følge den.Andre mennesker kan forhindre dig i at få den.Andre mennesker kan blive jaloux på dig, fordi du har den.Andre mennesker kan beundre dig, fordi du tør den.Sommetider kan andre forsøge at stjæle den fra dig.

Den kan være så ren så ren.Den findes i mange former.Den kan være betinget af alverdens ting og sager.Den kan være udspekuleret.Den kan være egoistisk.Den kan være altruistisk.Den kan være samlende.Den kan splitte.Den kan føre til mord.

Den kan tømme dig fuldkommen for energi.Den kan gøre dig angst.Den kan gøre dig dybt ulykkelig.Det kan være det sværeste i dit liv.Den kan være farlig.Den kan være hård.Det kan være det værste i verden.Den kan være uretfærdig.

Den kan medvirke, at du ser langt yngre ud, end du er.Den kan gøre dig smuk.Den kan give dig glimt i øjet.Den kan få dig til at nynne.Den kan give dig følelsen af, at livet er så let, så let.Den kan være dig jublende lykkelig.Den kan føre til helbredelse.Den forebygger sundhed og velvære.Dit liv føles lettere, når den er der.Den kan fylde hele din krop med energi.Den kan være det letteste i dit liv.Den kan føles som det mest naturlige i dit liv.Den kan være blid.

Det er det største.Den kan bringe dig i den 10. himmel.Det er det smukkeste i verden.Det er det bedste i verden.Det er det dejligste i verden.

Hvad er "det" ?….. det er kærlighed.

Kærlighed overvinder alt.

Hjertelige tankerGitte Sparsø

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

 

 

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs mere her