Selvudvikling

Coach og clairvoyant: Hvad er DIT kryptonit?

af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø 1. oktober 2013
Foto: All Over og privat
De fleste af os kender historien om Superman og om, hvordan han mister sin kraft og styrke, når han er i nærheden af kryptonit. Hvad er DIT kryptonit? Hvad gør dig svag?, spørger coach og clairvoyant Gitte Sparsø …

Hvis du nogensinde har set eller læst historien om Superman, så ved du, at en stor del af historien handler om, hvordan skurken forsøger at udsætte Superman for det, som er hans svage punkt, nemlig det såkaldte kryptonit. 

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

 

Hvad er dit "kryptonit"?På samme måde som med Superman, således kan du også miste din styrke og din kraft, når du er i nærheden af bestemte mennesker eller situationer. I begyndelsen kan du være initiativrig og pålægge dig selv en anden adfærd, men alligevel vil du med tiden opdage, at lige meget hjælper det.

Du kan bebrejde dig selv, at du ikke formår at være i selskab med bestemte mennesker - at der er nogle mennesker, som er din "kryptonit" - og at uanset, hvor meget du anstrenger dig, så lykkes det aldrig rigtigt at få ændret på det. Du mister blot endnu mere af din styrke, din energi og din kraft.

Det kan være mennesker, du holder af, eller mennesker, som du er nødsaget til at omgås og som påvirker din energi, så du f.eks. bliver uoplagt, træt, forvirret, irritabel og/ eller ikke kan tage beslutninger. Mennesker i vis selskab, du må mobilisere al din styrke, for bare at kunne være til stede."Kryptonitten" får mere og mere indflydelse på dit liv og påvirker dit humør og dine beslutninger.Se dig omkring i din tilværelse, mærk efter hvem eller hvad, der tager din kraft, din energi og din styrke fra dig?

Har du mulighed for at ændre situationen?

En klosterhaveOfte forbinder vi en klosterhave med stilhed og ro; en smuk fredfyldt oase med mulighed for fordybelse og eftertanke.

Forestil dig den smukkeste fredfyldte klosterhave. Du kan mærke, hvordan roen indfinder sig i din sjæl. Slip dit intellekt og lad din sjæl guide dig, lad din sjæl og dine følelser fortælle dig, hvor i din tilværelse du modtager styrke, energi og kraft. Mærk efter hvor og med hvem, du befinder dig fuldkommen beriget, hel, fredfyldt og autentisk.

Har du "kryptonit" i dit liv? Så må du gøre noget ved det.

Hjertelige tankerGitte Sparsø

www.gitte.net 

 

Få personlig rådgivning af Gitte for kun 600 kr. Læs mere her