https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mor/2015/februar/daisy612.jpg
Familieliv

Video: Sådan får du mere overskud i hverdagen

18. marts 2015
af Anne Romanelli
Foto: Screendump
Personlig rådgiver Daisy Løvendahl giver her sine bedste råd til, hvordan du kan få mere overskud i en travl hverdag med børn, job og andet, der skal passes.


Mest læste artikler på MAMA.dk

Denne aldersgruppe fødte mest i 2014Her er hemmeligheden bag velopdragne børnProblematisk at tale om en gennemsnitsfødsel

Når du dét, du vil? Og hvis ikke - hvorfor så ikke?

Sådan spørger personlig rådgiver Daisy Løvendahl bl.a. i sin nye bog 'LEV - kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere'.

Her udfordrer hun den udbredte holdning om, at det er umuligt at nå dét, man gerne vil i dagens pressede samfund. For det ER muligt - selv i familier, hvor der både er børn, job og et kærlighedsliv, der skal plejes.

I videoen ovenover kan du høre hende fortælle hvordan

Det handler i bund og grund om at danne sig et overblik over, hvad man helt konkret ønsker at (op)nå, og så ellers udfordre sig selv med en masse løsningsforslag, hvis man er af den opfattelse, at man aldrig kan nå det.

Kom frem til alle de løsningsforslag, du overhovedet kan. Nogle vil helt sikkert være helt vanvittigt dumme og ubrugelige, men sandsynligvis vil der alligevel være mindst ét af dine (eller andres) forslag, du kan bruge.

Hvordan danner jeg mig et overblik?

Bliv først og fremmest klar på, hvor der er brug for nytænkning og nye rytmer i dit liv og i din familie. Handl i overensstemmelse med det.

Hver gang du udtrykker et ønske om noget, der skal ændres, så følg det op med et konkret eksempel. Det er f.eks. langt mere effektivt at bede om, at din partner laver al maden i næste uge end 'mere støtte' eller en fodmassage i aften i stedet for 'mere nærvær'.

Savner du hjælp til at danne dig et overblik og en ændringsstrategi, kan du gratis downloade manualer og en konkret ugepraksis på Daisy Løvendahls hjemmeside

Læs også