sommerhoroskop 2022
Horoskoper

Sommer-horoskop 2022: Sådan bliver din sommer

25. april 2022
af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Unsplash. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Det har været endnu et anderledes år, og for mange bliver den kommende sommerferie også lidt anderledes, end den plejer. Astrologen har kigget grundigt i stjernerne og løfter her sløret for, hvad du kan forvente af de kommende måneder.
https://imgix.femina.dk/2021-05-17/vaedder.jpg

Vædderen

21/3 – 19/4

Sommeren generelt

I år vil du nyde sommeren langt mere end sidste år. Du synes at have alle kort på hånden, og du kan i den forbindelse være egenrådig, idet du kan sætte rammerne, næsten som det passer dig.

Du vil med stor sandsynlighed fokusere meget på dig selv og egne behov i starten af sommeren, men mange væddere må selvfølgelig også følge venner, families og partneres ønsker. Men du kan nok ikke tilsidesætte dig selv før 5. juli.

Derefter har du større lyst til at være tilpasset og koncentrere dig om de nære og praktiske ting i tilværelsen og derunder hører også at nyde en god sommer sammen med dine kære.

Kærlighed og samvær

Der har været stor opmærksomhed på parforhold og kærester hele foråret. Der er ingen tvivl om, at det har været en intens tid, og det har fyldt meget. Denne sommer vil du sikkert bemærke, at der er mere frihed og færre forpligtigelser i dit kærlighedsliv. Du kan bedre slappe af i forholdet og fokusere på, hvad du ønsker at bruge ferien til.

Lever du i et fast parforhold, vil der opstå lidt uro, idet din partner gerne vil foretage sig ting på egen hånd. Det bør du tolerere, da det giver ro og god stemning. Vil du gerne nærme dig din partner med romantiske oplevelser eller større kærlighedserklæringer, vil dagene op til den 19. og 21. juni være oplagte til formålet.

Den bedste tid med din partner er uden tvivl i starten af august. Her er der kærestedage, hvor du næsten er sikret succes med din partner og kærligheden.

For single-vædderen, der gerne vil møde en kæreste, er det mest oplagt, at du har heldet med dig i august. Her er der mange chancer for at skabe kontakt til potentielle partnere. Særlig vil et møde i august være inspirerende og pirrende og måske få dig til at gå i dybden med dit følelsesliv. Dater du efter den 20. august, vil du tage det hele mere let og se det an på en munter og uforpligtende måde.

Familie

Det er omkring sankthans, du og familien kommer i feriestemning. Der vil være mange opgaver, der skal klares og falde i hak, før I er klar til at slippe hverdagen og begive jer ud i sommerlandet. Juli og august er langt bedre egnet til ferieoplevelser og feriestemning.

Lad impulsive handlinger styre første halvdel af juli, hvor møder med livlige personer kan ske. Møder med personer, som familien ikke har set i mange år, kan dukke op i sidste halvdel af juli.

Generelt vil familien gerne more sig og underholdes fra sidst i juli til sidst i august. Rejser, især først i august, vil være en succes. Midt i august har familien brug for at være lidt hver for sig.

Økonomi

En god og stabil økonomi er noget, som alle ønsker. For vædderens vedkommende kan det godt være, at der i disse år er lidt overraskelser på det område. Det skal forstås sådan, at det er en god idé at holde øje med, om posteringer på dine konti er opdaterede, passer med dine beregninger, eller om der på anden måde opstår fejl eller mangler.

Det er især i starten af august, at du skal være mere opmærksom, end du plejer at være. En anden side af dette økonomiaspekt kan handle om, at du måske får en positiv økonomisk overraskelse. Det kan give muligheder for en hel anden sommer eller ferie!

Ferie

Om du holder ferie i juni, juli eller august, er hip som hap. Men den periode som, astrologisk set, synes at være bedst til afholdelse af ferie vil være inden slutningen af juli, især hvis du planlægger en rejse til udlandet.

Udlængslen vil være stor, så muligheden for, at du holder ferie under fremmede himmelstrøg, er meget sandsynlig – og gerne til destinationer, som du ikke tidligere har besøgt. Har du ferieplaner i Danmark, vil det være oplagt mellem 22. juli og 22. august.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Vædderen.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/tyr.jpg

Tyr

20/4 – 20/5

Sommeren generelt

Du får en travl sommerperiode. Tiden vil flyve af sted, og du når dårligt at fordøje alle indtrykkene. Juni og første halvdel af juli vil være præget af tid til nydelse og smårejser. I anden del af juli og i august vil familien og ferien være i fokus.

Dit velbefindende er bedst i juni og i august. Nogle vil opleve, at der er udefrakommende begivenheder, som vil påvirke din sommer, og det kan være, at du må ændre dine planer. Det kan der komme mange sjove oplevelser ud af, idet du kan komme ind på et spor, der fører dig et helt andet sted hen end planlagt.

Pludselige hændelser er ikke noget for tyren, som holder af faste rammer og aftaler, men når først “forskrækkelsen” har lagt sig, kan det være, at du kommer til at synes om de nye tiltag.

Kærlighed og samvær

Den store kærlighed håber vi alle at komme til at opleve, og det vil også være håbet for dig denne sommer. Og kærligheden har gode kår – især i juni og august. Lever du alene og ønsker dig et fast forhold, vil der vise sig tre muligheder i juni.

Du er åben over for at opleve kærligheden, og du kan, hvis du er heldig, flyve på kærlighedens vinger sidst i juni. I august kan du opleve, at dit humør og din stemning løftes af romantiske oplevelser og kærlig kontakt. Her vil du være åben over for en potentiel partner, og du er klar til at vove noget, hvilket du så måske går hen og fortryder sidst i august.

Lever du i et fast forhold, vil dagene først i august være de bedste i parforholdet. Her mærker du igen nærværet fra din partner, som du måske har savnet i en længere periode. Men nu er gnisten der. Du trives også fint i selskabelige sammenhænge og giver meget af dig selv. Og det kan du bl.a., fordi du har lysten og energien til det.

Din partner vil i høj grad læne sig op ad dig i sommermånederne, og du må tage et vist hensyn. Det er især midt på sommeren, at det kan blive aktuelt. På nogle måder passer det dig fint, at det er dig, der tager initiativ og kan sætte dagsordenen.

Din partner vil muligvis foretage nogle personlige valg og måske også ændringer i sommerens løb, hvilket kan vise sig at give gode resultater i parforholdet, og dermed bliver stemningen mellem jer bedre og gladere. Du bør ikke frygte forandringer, men se dem som en konstruktiv og glædelig indflydelse.

Familie

Du vil gerne give familien gode oplevelser, og det gælder ikke mindst, hvis der er hjemmeboende børn. Det kan betale sig at have nogle planlagte sommeraktiviteter i midten af juni, da familien endnu ikke er spredt ud over sommerlandet.

Der kan være lidt uenighed om, hvad det er, man gerne vil foretage sig sammen – derfor er det godt at have en plan klar og følge den. Sidst i juli handler det om at blive underholdt og more sig. Det er tydeligt, at hverdagen vender tilbage, set fra familiens synspunkt, midt i august.

Nu handler det om at komme i arbejdstøjet og finde ind til rutinerne. Det kan være svært at vænne sig til at hænge i en klokkestreng og følge en tidsplan.

Økonomi

Du kan godt lide, at der er et aktivt flow i dine pengeanbringelser. Har du foretaget investeringer, kan starten af juni sætte dine penge i bevægelse.

De økonomiske vilkår er særlig gode i juni. Senere på sommeren er det klogt ikke at tage for let på din økonomi, men sørge for, at der er en vis balance på kontoen.

Ferie

Du har svært ved at slippe arbejdsopgaverne og holde fri. Det gælder også i denne sommerperiode. Men hvis du vil gøre noget godt for dig selv i ferietiden, kan et kreativt kursus være lige det, du har brug for, og de astrologiske aspekter taler for, at du kan gøre en drøm til virkelighed.

Din bedste feriemåned er juni, så det er oplagt at tage nogle feriedage her og så tilgodese ferie med familien senere.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/tvilling.jpg

Tvilling

21/5 - 20/6

Sommeren generelt

Sommerkvartalet starter godt. I juni vil du føle dig meget energifyldt, samtidig med at du godt kan mærke, at du skal nyde de ting i tilværelsen, som giver dig indre ro. Meditative sysler vil være dine foretrukne – i hvert fald indtil midten af juni. Derefter har du fået nok af at forholde dig i ro og ønsker nu at engagere dig i mange projekter. Men da det er ferietid, vil der være mange aktiviteter, som ligger stille.

I starten af juli har du planlagt en hel måned frem, men du kan pludselig blive i tvivl, om det nu også er det, du i virkeligheden også har lyst til. Men din usikkerhed forsvinder, og uanset om du ferierer hjemme eller i udlandet i juli, vil du sørge for “hjemlig” hygge. I den sidste del af juli går du næsten over gevind i forhold til alle de muligheder, der dukker op.

I slutningen af juli er det klogt at holde lav profil, da der kan være uenighed omkring dig, og du ønsker helst ikke at blande dig for meget. I august vil du nok finde praktiske opgaver frem, som du skal tage dig af, og hvis du er startet på arbejdet i august, kan der være nogle dage, hvor du er i tvivl om, hvorvidt du er på din rette hylde.

Kærlighed og samvær

Der skal være tid og lyst til kærlighed, og det vil der være i juni og i juli. Det er her, du skal satse på at få romantikken og kærligheden til at blomstre, og du har alle forudsætninger for, at det kan lykkes.

Du vil ikke være så frembrusende til en start, men fra midt i juni og tre uger frem vil du være i dit hjerter-es, og din selvtillid vil være i top. Ud fra denne konstruktive energi kan du formulere kærligheden til den, du elsker. Din partner/kæreste vil, til forskel fra sidste år, være meget modtagelig over for dine tilnærmelser og ytringer, og det kan i sig selv gøre det endnu mere romantisk og fantastisk.

Dit talent for at flirte kan nå nye højder – både i det faste forhold og i de nye. Du vil med stor sandsynlighed være den af jer, der er mest initiativtagende. Er du single og har lyst til at finde en livsledsager, vil der være op til flere muligheder i sommermånederne.

Først og i midten af juli er der gode chancer for at du kan etablere gode kontakter, desuden vil slutningen af august byde på mulige emner. Selv bliver du lidt mere afslappet omkring dating sidst i august – så måske vil det være det allerbedste tidspunkt at finde en kæreste.

Familie

Der er mange aktiviteter omkring familien i sommer, og du kommer ikke til at kede dig. Du er i familiehyggehjørnet i et par uger i juli, hvor du vil prioritere oplevelser og aktiviteter, der kan samle alle i familien.

For der skal også ske noget sjovt, og du og familien vil gerne opleve noget sammen. I august vil du rette opmærksomheden mod din bolig. Er der nogle opgaver, der skal løses her, er tidspunktet det helt rigtige.

Økonomi

Du kommer i et meget særligt økonomisk dilemma i midten af juni. For du har, tror du, øremærket nogle penge til udvalgte aktiviteter og måske også til at afholde ferie for.

Men pga. nogle misforståelser kan det se ud, som om de penge, du havde regnet med var til rådighed, ikke er det alligevel. Det kan skabe lidt panik, men kun for en kort stund, for du finder hurtigt ud af, hvordan det forholder sig og får rettet op på det.

Der kan være grund til at ændre lidt på dine økonomiske prioriteringer i sidste del af juli og måske også midt i august.

Ferie

Skal du til udlandet, uanset om det er ferie eller forretning, er det klogt at have et godt overblik over de ting, du skal opleve og måske også have en plan.

På den måde vil du få det optimale ud af din rejse. Ferieplaner kan ændre sig pludseligt i starten af juni – men det vil vise sig, at det måske i virkeligheden kan blive held i uheld.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Tvilling.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/krebs.jpg

Krebsen

21/6 – 22/7

Sommeren generelt

Du har ret godt styr på dit liv i starten af juni, og det er også på det tidspunkt, du har det bedste overblik og kan få mest fra hånden. Har du noget, der skal afsluttes, vil det være oplagt at få det gjort, inden ferien for alvor sætter ind.

Er der nogle indtryk, som du har svært ved at bearbejde midt i juni, bør du måske ikke bruge for meget tid på det, for det vil blive lettere for dig i juli, hvor betingelserne er langt bedre for at forstå og få indsigt – evt. i den spirituelle verden. I slutningen af juni bør du ikke handle overilet i forbindelse med dit arbejde, tingene vil falde til ro, helt af sig selv.

Gensyn med venner står på dagsordenen i første del af juli. I den forbindelse, kan et samarbejde blive aktuelt, hvor det er klogt lige at tænke over det en ekstra gang. Men umiddelbart ser det ud til, at der godt kan komme noget konstruktivt ud af det.

Stå fast på dine standpunkter omkring 20. juli og lad dig ikke overtale til noget, som du ikke har lyst til. Du kommer i festhumør i den sidste halvdel af juli, hvor du er klar til slippe dine daglige forpligtigelser, nyde tilværelsen og din ferie.

Kærlighed og samvær

Astrologisk set er første del af juni den bedste for kærligheden, især når det gælder trygheden i det faste parforhold. Det er på det tidspunkt, du synes, at forbindelsen mellem jer er bedst. Det kan være en fordel, hvis du i den periode bringer emner på banen, der kan være relevante, med det formål at nå nye kærlighedsdybder til hinanden.

Din faste partner/ægtefælle har i øjeblikket mange tanker og ideer om, hvordan forholdet skal være, og er måske ikke så fysisk nærværende, som du har behov for. Derfor er det godt, hvis du minder vedkommende om vigtigheden af dette. Du er klar til romantik og kærlighedsytringer omkring 18. juli. Der kan opstå lidt knas i det faste parforhold i midten af august. Lad det hvile og se tiden an.

Er du single, har parforhold og relationer i årevis været i fokus. Det har for nogle været godt at få set på de forventninger, man har, og måske også få gjort sig fri af nogle bånd, som har været for tyngende.

Ønsker du et forhold, er der kun én ting at gøre, og det er at kaste dig ud i det. Gode dage for at skabe kontakt med potentielle partnere vil være midt i juli og i starten af august.

Familie

Overraskelser kan ændre planerne for, hvordan sommeren skal forløbe, og det kan have noget at gøre med dit netværk, som pludselig aflyser eller har andre planer end de aftalte. Det kan derfor være en udfordring at få tingene til at gå op i en højere enhed, og du må bruge flere kræfter end forventet på at finde på løsninger, der vil tilfredsstille alle.

Det vil lykkes i de sidste dage af juni. Således er stemningen i familien god i hele juli, hvor hjemlige projekter vil have din prioritet. Starten af august vil ligeledes være velegnet til familieting.

Efter 8. august er familien mere underholdningslysten, og det er ikke sikkert, at dine forslag falder i god jord. Måske er de for kedelige?

Økonomi

Det er ikke sikkert, at du i denne sommer har en økonomi, der kan matche nogle af de forventninger, der normalt hører til ferieaktiviteter.

Det har du forhåbentlig været klar over, så du har lagt penge til side. Hvis ikke, kan du blive nødt til at fokusere på din økonomi i juli og august, og det kan påvirke dine ferieplaner.

Ferie

Det kan blive nødvendigt at tage udgangspunkt i økonomien, når det gælder ferieønsker. Men har du de økonomiske midler til at holde ferie, vil det være oplagt at planlægge rejser i midten af juli og især i starten af august.

Det er i de første dage af august, at den mest vellykkede ferie kan folde sig ud – uanset om du er på rejse under fremmede himmelstrøg eller inden for landets grænser.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Krebsen.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/lovinden.jpg

Løven

23/7 – 22/8

Sommeren generelt

Efter en lidt turbulent tid trænger du til at tænke på noget andet end dit arbejde. Det er lettere sagt end gjort, men alt peger hen imod, at der kommer mere ro på dine arbejdsforhold. Der er ingen nævneværdige hændelser i forbindelse med jobbet i juni og juli, så derfor kan du sænke skuldrene og finde roen i dig selv.

Indtil 21. juni har du gode kort på hånden. Her får du styr på alle dine aftaler og klaret det nødvendige og praktiske i forbindelse med ferieplanerne. Det er en perfekt tid til at få sat struktur på din sommer. Sidst i juni mærker du tydeligt dit behov for at holde fri og komme ned i gear.

Din trang til at se nye horisonter melder sig i juli, og har du ønsker om at have en rejsefælle, ligger det lige til højrebenet at spørge en nær bekendt. Dit humør stiger markant sidst i juli, hvor du mærker, at din konstruktive og livsglade energi vender tilbage. Du er nu helt klar til at indtage (resten) af sommeren.

Kærlighed og samvær

Samarbejde er vigtigt for, at kærligheden kan trives. Det seneste års tid har du måske mærket, at der stilles krav til dig. Ikke alene af din partner, men også fra anden side. Omvendt kan det også være, at det er dig, der har nogle forventninger til forholdet, som du ikke synes bliver indfriet.

Forholder det sig sådan, er det på tide at tale om det. Det kan være lidt akavet at tage hul på snakken, men det løser ikke noget, hvis tingene bliver fortrængt eller tiet ihjel. Altså bør du være den, der åbner op for, at ordene og følelserne kan komme i spil.

Det kan særligt lade sig gøre i midten af juni. Din partner skal efterfølgende have tid til at fordøje det, du fortæller, så du må udvise tålmodighed. For begges vedkommende gælder det om at lægge alle kort på bordet. Det kan godt lyde lidt dramatisk, men det behøver det ikke at være.

Er du single og har ønsker om at møde en kæreste, vil det især være et godt tidspunkt i de første dage i august. Der vil være stor begejstring fra begge sider, og du bør forfølge følelsen og se, hvor den bringer dig hen.

Familie

Stemningen i familien kan svinge en del. Men juni er rimelig stabil, så hvis ferien med familien kan afholdes først på sommeren, vil det være optimalt. Hvis der er større udfordringer i familien, vil de formentlig vise sig i starten af juli og august.

Det bedste, du kan gøre, er at følge med de ændringer, som bliver besluttet. Når bølgerne har lagt sig, kan du se, at det var gode løsninger, og at tingene alligevel godt kan fungere, næsten som de plejer. Som familie har I brug for at komme til hægterne – særligt i august – derfor vil det være en god idé, hvis du kan tage det med ind i din planlægning af familieaktiviteter.

God mad og kulturelle oplevelser kan gøre underværker – især i perioden fra 5. juli til 20. august. Derefter bliver stemningen i familien meget lettere, og man tager ikke tingene så nært eller højtideligt.

Økonomi

I starten af juni får du større overblik over din økonomi og kan lægge en plan for dine ferieudgifter. Der vil kun være to dage i juli, hvor du vil tillægge din økonomi særlig opmærksomhed.

Måske er der grund til at tænke lidt nærmere over evt. lån, der skal lægges om, eller det kan dreje sig om, at du på nogle områder, bliver nødt til at indskrænke. Men det er ikke noget, der påvirker dit feriehumør.

Ferie

Påtænker du at rejse i løbet af sommeren, vil starten af august være det optimale rejsetidspunkt. Det er her, du får mest ud af det, og det er også på det tidspunkt, du føler dig bedst tilpas.

Du har nogle visioner, som du kan indfri i forbindelse med en rejse.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Løven.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/jomfru.jpg

Jomfruen

23/8 – 22/9

Sommeren generelt

Allerede fra sommerens start er du på forkant og kan lægge kræfter i de aktiviteter, som juni byder på. Samarbejde i almindelighed vil fungere uden problemer. Du vil være i hopla det meste af juni, hvor du kan se fremad og komme videre med dine planer. Der er fart på.

Og endnu mere fart på kommer der i juli. Det kan være svært at overskue alle de arrangementer, der har hobet sig op, og derfor kan du få behov for en timeout, når juli går på hæld. På det tidspunkt vil du aflyse aftaler, pludseligt og uden varsel.

Du er på det tidspunkt fyldt op med indtryk og har brug for at fordøje de oplevelser, som du har fået. Siger du ikke selv fra, kan der ske hændelser, der automatisk får dig ned i gear og til at indstille alle dine gøremål. Der skal ro på! I august tager du tråden op igen, finder dig selv og får fodfæste og tingene klaret.

Kærlighed og samvær

Har du lyst til at gøre noget ved dit kærlighedsliv i sommer, vil det være oplagt at gøre det i juni og juli. I flere år har din faste partner været mere eller mindre nærværende. Men denne sommer er der større fokus og koncentration hos din bedre halvdel.

Planer kan bedre realiseres, og energien hos din partner er større end længe. Selv oplever du en større optimisme, når du er sammen med din partner. Derfor kan mange par konsolidere deres kærlighed denne sommer, og drømme kan blive virkelighed, når det gælder kærlighedens budskaber, manifesteringer og romantiske øjeblikke. Midt på sommeren kan der opstå lidt grus i maskineriet, men det bliver klaret, og alt bliver godt, og begge parter falder til ro.

For den jomfru, der er single, men gerne vil opleve tosomheden, vil der også være flere muligheder. Den bedste tid til at skabe kontakt til andre ligger i juni og juli, især i starten af juli. En forelskelse kan udvikle sig hen over sommeren. Ønsker du at date, er det bedst inden 23. juli. I august kan du blive i tvivl om, hvorvidt dine følelser bliver gengældt.

Familie

Der er stor aktivitet i hjemmet i sommer. Har du hjemmeboende børn, vil der naturligt være krav om at blive underholdt, og det skal i år helst være lidt vovet og med oplevelser ud over det sædvanlige. Der kan godt komme situationer, hvor der springer gnister familiemedlemmer imellem, men det er ikke noget, du bør tage dig særligt af. Uenigheder kan blusse hurtigt op og fade hurtigt ud igen.

Da flere i familien gerne vil bestemme, må du af og til lægge dig imellem og komme med diplomatiske løsninger. Det er du bedst til i slutningen af sommeren.

I juli er den bedste tid med familien i dagene omkring den 23. Sidst i juli fornemmer du tydeligt, at alle er mætte af ferieoplevelser, og det er tid til at slappe af, geare ned og fordøje sommerens oplevelser.

Økonomi

Du har sikkert planlagt årets ferie, når det handler om det økonomiske, og får det til at løbe rundt. Men du kan godt få en lille overraskelse i midten af juni, som bevirker, at du lige må holde lidt igen.

I august kan der komme lidt økonomisk turbulens, hvor du må gøre nogle spareøvelser.

Ferie

Du har ikke så nemt ved at slippe hverdagen og dens opgaver, derfor skal der noget til, før du tillader dig selv at holde ferie. Hvis du skal bestemme, vil du helst kombinere ferien med nogle fornuftige og lærerige oplevelser.

Det er så ikke sikkert, at resten af familien har lyst til at følge dine valg, og derfor må du give efter og indordne dig familiens ønsker. Holder du ferie inden for landets grænser, vil hjemlig hygge og fornuftige indslag præge ferien. Bedst for dig vil det være at rejse ud.

På den måde kan du meget bedre slippe hverdagen og fornuften og nyde tilværelsen.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Jomfruen.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/vaegt.jpg

Vægten

23/9 – 22/10

Sommeren generelt

Det er muligt, at starten på sommeren ikke bliver helt, som du regner med, men hvis du ser konstruktivt på det, kan det blive en af de bedste somre. Juni er overvejende positiv, med ganske få ubalancer, som du sagtens kan rette op på.

Foråret 2022 har måske budt på lidt af hvert, især når det handler om den øvrige familie – eller måske udfordringer i forbindelse med din bolig. Det vil derfor bekomme dig med en sommer, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen. Juli kan være lidt stille, men der vil være mange oplevelser at hente, som bringer gode minder frem, og som passer til dit humør.

I august kan du opleve, at tingene ikke er så ligetil, og at du skal bruge flere kræfter på at få harmonien til at vare ved. Men der er mange gode dage i august, hvor du fornemmer, at du har heldet med dig, og at appelsiner nemt falder i din turban. Dagene efter 12. august vil særligt appellere til dit oplevelsesgen, hvor sjove og underholdende aktiviteter står øverst på dagsordenen.

Kærlighed og samvær

Dine sanser er skærpede i de første tre uger af juni. Især vil dine fysiske sanser være aktiverede, og det kan betyde, at du vil prioritere kærligheden. Under alle omstændigheder er kærligheden et tema, der vil dominere denne sommer, uanset om du er dig i et parforhold eller ej.

Du vil i have store chancer for at møde en person, der lever op til dit idealbillede af en partner. Vedkommende vil være energisk og igangsættende og have en stor indsigt i livet. Du vil tiltrækkes af vedkommendes høje tempo og store visioner.

Lever du i et fast forhold, vil du og din partner have de bedste stunder i starten af august. Der kan være en del uro i din partners liv, og det vil selvfølgelig påvirke dig. Men det bedste, du kan gøre, er at være den faste klippe og ikke lade dig rive med af følelserne.

Familie

Der har i en lang årrække været fokus på de hjemlige og familiemæssige forhold. Det vil der også være i sommer, men ikke i samme grad. I vinter- og forårsmånederne var der nogle begivenheder, der prægede dig og familien. Men tiden har været med til at skabe mere stabilitet på familie- og boligområdet.

Du har ikke haft ret meget tid til dig selv og til at være kreativ og folde dig ud i en længere periode. Det kan du råde bod på i sommer ved bl.a. at sørge for at gøre noget for dig selv. Det kan være, at du vælger at holde nogle feriedage, hvor du er fri for familien og forpligtigelser.

Hvis du og familien skal holde ferie sammen, vil juli være den mest oplagte måned, hvor der er størst harmoni og balance. Dage midt i august kan blive udfordrende for dig og familien, hvor det er klogt ikke at prøve at få din vilje igennem. Det kommer der ikke noget godt ud af.

Det samme gælder for de sidste dage i august, hvor du kan møde modvilje i forhold til dine forslag. Lad dig ikke gå på af det.

Økonomi

Det er en god idé, hvis du allerede inden ferien tjekker din økonomi. Du kan have let ved at bruge penge i juni og ikke have øje for, hvordan resten af sommeren skal finansieres. Men du vil være mere påpasselig med din økonomi i juli og det meste af august.

Det er særligt i starten af august, at der er grund til at have lagt penge til side. For der kan, ud af det blå, opstå en situation, som du ikke selv har indflydelse på, der kalder på økonomiske overskudsmidler.

Ferie

Giv dig selv lov til at holde ferie, selv om du ikke synes, at det kan passe ind. Rejser i juli er befordret, og vælger du at rejse i august, vil der med stor sandsynlighed ligge en bunden opgave til grund for din rejse.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Vægten.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/skorpion.jpg

Skorpionen

23/10 – 21/11

Sommeren generelt

I juni er du i højt humør og synes, at du kan klare det umulige. Det kan du næsten også. Sidst i maj indgik du måske et samarbejde med en meget visionær person, og sammen udgør I et unikt makkerpar. I sommerperioden er det muligt, at det fortrinsvis er dig, der baner vejen for kommende opgaver, hvilket du ikke har noget imod.

Du er god til at gå forrest og især på områder, der endnu ikke er betrådt. Du har godt fat i hverdagen og dens arbejde, så godt, at du næsten ikke kan finde tid eller lyst til at holde ferie. Du bør også, set ud fra stjernernes placering, udnytte junis meget givtige aspekter. Hvis du ved, hvad du vil, og planlægger efter det, når du mange mål – især i den sidste del af juni.

I juli kan du godt mærke, at du bliver indhentet af feriestemningen og bliver således nødt til at indstille mange af dine aktiviteter. Du fornemmer også tydeligt, at du i juli og indtil sidst i august må indordne dig andre, så du kan ikke køre sololøb, du plejer. Men det ændrer sig i sidste halvdel af august, hvor du igen kan være mere selvbestemmende, og på det tidspunkt kan du igen igangsætte og fuldføre dine opgaver.

Kærlighed og samvær

Selv om du har travlt, betyder kærligheden meget for dig. Men tiden er ikke den rette til at bruge alt for meget tid på romantiske forbindelser i hverken juni eller juli. Godt nok vil dit parforhold være i centrum det meste af sommeren, hvor energien kan svinge meget, i forhold til hvor meget du lægger i det. Du bliver gjort opmærksom på, hvad der driver forholdet, og det får dig til at reflektere.

Din partner vil have en del personlige udfordringer, som du ikke er involveret i, og derfor kan det være lidt svært for dig at forstå, hvad der foregår. Din partner har med stor sandsynlighed brug for at have alenetid eller rum omkring sig, og det betyder, at I måske ikke kommer til at se så meget til hinanden.

Kærligheden har de bedste kår i dagene op til den 3. august, hvilket du bør planlægge hen imod. Er du single og har lyst til at møde en kæreste, vil det samme gøre sig gældende: At det fortrinsvis er i august, at aspekterne er egnede til at møde nye partnere. Det skal dog ikke afholde dig fra at date og skabe kontakt med potentielle partnere.

Familie

Boliganliggender og evt. særlig fokus på familien kan være aktuelt. Handler det om din familie, kan det især være ældre familiemedlemmer, der tager opmærksomhed. Det kan handle om, at du føler, at der er nogle særlige krav, der gør sig gældende, og som du skal tage hensyn til.

Mht. ferie med familien vil det være oplagt at holde den i juni, hvilket næppe er sandsynligt i forhold til travlhed, og hvis du har hjemmeboende børn. Vær bevidst om at lytte til familiens ønsker, så du ikke kommer til at køre et sololøb, eller det bliver dine ønsker, der føres igennem.

I begyndelsen af august kan der ske ændringer af dine planer, hvilket kan skabe besvær

Økonomi

Det ser ud til, at du kommer til at bruge flere penge, end du plejer, i denne periode. Umiddelbart skulle det ikke give dig større problemer.

Ferie

Det kan være, at du vælger at holde ferie på et andet tidspunkt i året end i sommerperioden. Du har mange bolde i luften, så hvis chancer byder sig, er det bare om at smede, mens jernet er varmt, og bruge tid på at få etableret et fremtidigt grundlag for forretninger.

Hvis du vælger at holde ferie – og du ikke har en familie du skal servicere – vil du med stor sandsynlighed vælge at dyrke dine kreative sider. Har du udlandsrejser på dagsordenen i løbet af sommeren, da vil hele perioden, undtaget de sidste dage i august, være velegnede til formålet.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Skorpionen.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/skytten.jpg

Skytten

22/11 – 21/12

Sommeren generelt

Du vil føle dig særlig godt tilpas denne sommer, og det vil selvfølgelig smitte af på dine omgivelser. Du vil være attraktiv at være sammen med, så du kan godt forberede dig på en tid med masser af sociale og kulturelle arrangementer.

Du har uden tvivl været meget påvirket af nedlukningerne de seneste par år, det skal der nu kompenseres for! Du kan næsten ikke få nok af samvær og oplevelser, og det vil du bruge meget af din tid på. Mange vil sikkert sige til dig, at du prøver at nå det hele på den halve tid.

Ud over din trang til at lære nye ting vil du have behov for at udfolde dig kreativt og innovativt. Har du ønsker om at starte nye projekter, kan du ikke finde et bedre egnet tidspunkt. Meget vil lykkes for dig. Det kreative rum er også attraktivt for dig, og nye teknikker og metoder til at skabe vil inspirere dig og sætte dit humør i vejret.

Kærlighed og samvær

Når det gælder kærligheden, vil juni og juli være de mest romantiske og vellykkede, især når det gælder det faste parforhold. Det samme vil gøre sig gældende for din bedre halvdel, dog undtaget den sidste uge i juli. Den kan være særligt udfordrende for vedkommende, og derfor bør du være overbærende og forstående på det tidspunkt.

Derfor er det bedste tidspunkt til at holde ferie sammen eller afvikle kærestedage, i juni og 10.-20. juli. Din partner har også travlt, så det vil være en fordel, hvis I kan planlægge tiden sammen i forvejen. Du har meget energi, og der skal helst ske noget hele tiden. Det kan godt være en udfordring for din partner, der måske ikke er lige så hurtig i vendingen som du – men det er tæt på!

Dog gælder det for jer begge, at I har stort behov for at få følelserne med i det, som I foretager jer. For dit vedkommende vil det være gavnligt, hvis du er bevidst om, hvordan du fungerer følelsesmæssigt. Du kan have en tendens til at fare for voldsomt frem i din iver og glemme at mærke efter, hvordan du egentlig har det, og hvor du er på vej hen.

For dig, som er single, og som har lyst til at møde en partner, er august absolut den bedste, når det gælder om at skabe kontakt og date. De bedste dage er 1., 11. og 18. august. Omkring disse dage, kan du forvente at møde personer, der på alle måder lever op til dine forventninger, og som kan følge med i dit tempo.

Familie

Siden 2012 har der været nogle ting på familiesiden, der har været i fokus, hvor det måske har været svært lige at sætte en finger på, hvad der rørte sig. Nogle familiemedlemmer kan være påvirkede af omstændigheder, som skal håndteres på en særlig måde, og det er netop det, som er udfordringen.

Her i sommerperioden vil der være fred og fordragelighed på hjemmefronten, og du kan nyde samværet med familien. Er der små børn, vil de stille store krav til underholdning. Med det store overskud, du har at give ud af i sommermånederne, vil det ikke på nogen måde blive svært for dig. Og vælger du oplevelser, som du selv synes er sjove, kan det kun blive en succes.

Økonomi

Har du lagt penge til side til ferien, vil økonomien ikke være noget, som du vil tænke ret meget over. Men hvis du ikke har, kan der opstå lidt økonomisk utryghed i august.

Her er det klogt at holde budgettet og undgå at komme i gæld eller låne penge ud. Umiddelbart er din økonomi sund, så der er ingen grund til uro – højest betænksomhed og fornuft.

Ferie

Uanset din økonomi, vil du have oplevelser i din ferie, og du vil nyde hvert minut, du har mulighed for at opleve noget. Der er masser af muligheder for, at du kan få nogle af dine drømme indfriet.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Skytten.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/stenbuk.jpg

Stenbukken

22/12 – 20/1

Sommeren generelt

Allerede fra starten af sommeren mærker du et behov for at geare ned og bearbejde oplevelser, der har gjort indtryk siden årsskiftet. Du har haft og har stadig mange tanker og ideer, så mange af dine kræfter går med teoretiske planlægninger. Zoomer vi ind på de tre sommermåneder, er det tydeligt, at juni og juli er suverænt de bedste for dig.

Det er her, du har mest energi og kan få meget fra hånden. Der er dog et par dage i juni, hvor der godt kan komme lidt grus i maskineriet – især hvis det handler om dit arbejde eller måske kærligheden. I slutningen af juli kan du føle dig modarbejdet, men det er ikke noget, der påvirker dig synderligt. August kan på flere områder føles besværlig.

Dine ord og handlinger kan blive mødt med modstand fra andre, men hvad er det, der udløser den? Det kan være værd at undersøge, især hvis du gerne vil samarbejde. Det kræver en vis fleksibilitet, og det er måske på det felt, at du godt kan rykke dig nogle tommer.

Kærlighed og samvær

Selv om du de seneste par år måske ikke har været den mest romantiske partner, har du i bund og grund en dyb afhængighed af et fast forhold, hvor din partner yder dig omsorg – måske endda lidt ud over det sædvanlige. Er I enige om, hvor I vil styrke forholdet, og hvilke værdier i forholdet der skal udvikles og understøttes?

Måske er det mest dig, der har behov for at sætte ord på disse ting, og derfor kan du forvente, at du må føre nogle længere monologer. Den bedste tid med din partner ligger i midten af juni. Det er i disse dage, du kan arrangere noget særligt for din partner, som er med til at styrke forholdet, og som I senere kan tænke tilbage på med glæde.

Din kæreste kan være meget sensitiv, derfor det er vigtigt, at din partner ikke føler sig under pres i forhold til dig og dine forventninger.

Er du single og har antennerne ude i forhold til at skabe kontakt til en mulig partner, er der nogle dage i sommer, hvor det kan være en god idé at date. Det drejer sig især om dage midt i juli. Kontakten vil være god, og I skal være på bølgelængde, ellers dur det bare ikke for dig.

Familie

Det er vigtigt for dig, at familien er i trivsel og måske også i udvikling. Du kan godt lide at være forbillede for din familie og gå forrest, når der skal banes nye veje og traditioner. De bedste dage sammen med familien falder i slutningen af juni.

Familien som helhed har områder, hvor der skal ryddes op. Det kan være helt konkret, som det kan være i overført betydning. En pludselig indskydelse kan sætte familien på den anden ende, hvis du f.eks. hiver teltpælene op og flytter til en anden del af landet.

Økonomi

Værdier vil generelt være et omdrejningspunkt for dig i denne periode. Det kan der komme mange gode ting ud af, idet du kan skille dig af med det, som ikke længere har nogen betydning for dig.

Du vil uden tvivl pålægge dig selv at gå i “sparemode” og gøre en hel del ud af at være økonomisk. Det kan gå ud over ferieplanerne, som i givet fald bliver rullet ud inden for landets grænser.

Ferie

Det er oplagt at afholde ferie i juni, hvis det kan lade sig gøre. Her har du de bedste astrologiske ferieaspekter. Har du planer om at rejse, vil der være mange gode perioder i sommer. Starten af juli er perfekt til at rejse.

Dine foretrukne aktiviteter denne sommer vil være nogle, hvor der er plads til impulser, og hvor du kan ændre planer i sidste øjeblik. Du vil gerne være uafhængig af aftaler, så du kan føle dig mere fri og spontan. Indret dig på en måde, så det kan lade sig gøre at improvisere.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Stenbukken.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/vandbaerer.jpg

Vandmanden

21/1 – 19/2

Sommeren generelt

Det er vigtigt for dig, at du også i din ferie beskæftiger dig med noget, som giver mening, og som kan være med til at udvikle nogle af dine interesser.

Du har ikke ønsker om at ligge stille på en strand, nej, der skal ske noget, du skal opleve noget, og du skal lære noget. Du har nogle ideer, som du gerne vil gå i dybden med, og det vil hele sommerperioden være velegnet til – dog vil juni og juli være dine bedste måneder.

Du har både energi og overskud i de to måneder. August kræver noget mere af dig i forhold til din partner, familien og dig selv.

Kærlighed og samvær

Lever du i et fast parforhold, vil der være to tidspunkter i sommer, hvor kærligheden især kommer i fokus. Særligt vil dagene omkring den 16. juni være interessante – specielt hvis du har planlagt noget for jer to alene.

Her er der mulighed for at samle op på forholdet. Det er tid til at klinke diverse skår, bl.a. fordi der er god kontakt til din partner, som selv er interesseret i at få kærligheden til at blomstre på ny. I er begge opsatte på at komme ud og opleve noget, og det må gerne være kulturelt og fyldt med inspiration, som I sammen kan diskutere og tale om.

Sidst i juni vil din partner helst være i hjemlige omgivelser, hvor det er det nære og trygge, der tæller. Her må du give dig og følge trop. I august kan det være svært at få jeres kalendere til at mødes, og derfor vil det være klogt at satse på sommerens første måneder når det gælder kærligheden og samværet.

Er du single og lever alene, men har lyst til at finde en partner, vil de første dage i juli være oplagte til at skabe kontakt til en potentiel partner. Det er vigtigt for dig, at den partner, du søger, har nogle af de samme interesser som dig. Politiske interesser kan sagtens spille ind, når det gælder valg af partner. Du har behov for et modspil – hvis ikke du får det, kan det nemt blive alt for kedeligt i længden.

Familie

Har du hjemmeboende børn, vil den bedste tid sammen med familien være i juli. Sommeren kan starte lidt hovedkulds, hvor pludselige hændelser vender op og ned på de ferieplaner, du har lagt for sommeren. Derfor bør du have en Plan B klar.

Når du kan overskue evt. ændringer, og det kan du fra midten af juni, kan du få familien på feriesporet igen. Der vil være udfordringer, som kommer til udtryk, for dit og familiens vedkommende vil de især dukke op i august. De skal ikke fejes ind under gulvtæppet, men tackles.

Økonomi

En økonomisk “historie” er gået forud for sommeren, og din økonomi vil være påvirket af det. Måske har du haft en forestilling om, at du havde flere midler at gøre godt med, end der i virkeligheden har eller er, og derfor må du agere ud fra det.

Men det ser ud til, at du får skaffet de penge, der skal til, for været at få de oplevelser, som du sætter dig for i sommer.

Ferie

Du har måske de seneste par år kunnet mærke en vis anspændthed og har haft et behov for at ændre på din tilværelse. Din længsel efter at gøre ting på egen hånd er/har været stor, og du har ønsket dig mere alenetid, fordi du længe har følt dig forpligtet til nogen, noget eller aftaler, som du egentlig ønskede dig frigjort fra.

Den følelse lettede i foråret, men du kan godt mærke, som sommeren skrider frem, at du ikke helt kan slippe de spændinger, der tidligere har hjemsøgt dig i den forbindelse. Det bedste, du kan gøre, er at frigøre dig fra det, som fastholder dig eller hindrer dig i at nå nogle af de mål, som du har sat dig.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Vandmanden.

https://imgix.femina.dk/2021-05-17/fisken.jpg

Fisken

20/2 – 20/3

Sommeren generelt

Sommermånederne vil i år være præget af oplevelser, og din egen følelse er, at der gerne må ske noget. Du har svært ved at sidde stille og vente på, at tingene sker af sig selv.

Har du ønsker om at opleve noget, er det i år, du skal sætte alle sejl til, så det kan realiseres. Du har alle chancer for at gøre det muligt, så det er bare om at komme i gang med planlægningen. Du har det sådan, at er der noget, du sætter dig for, får du det til at ske.

Der er næppe noget, der kan sætte en stopper for din meget stærke vilje. Der er dog et gennemgående tema, der kendetegner sommerperioden, og det er, hvorvidt du skal tage afgørende beslutninger om nogle ting.

Det gode råd er, at du bør vente med at bestemme dig til årsskiftet. Det kan være en lang ventetid, men det vil være det værd, idet du så kan føle dig helt afklaret.

Kærlighed og samvær

Du har en stærk lyst til at gøre noget ved dit kærlighedsliv. Det kan være i dit faste forhold, og det kan være i forhold til at finde en kæreste. I det faste parforhold vil du være den initiativtagende, hvilket din partner lige skal vænne sig til.

Det kan på alle måder sætte fut i forholdet, hvor I begge er opsatte på fælles oplevelser. Der er gode muligheder i alle tre sommermåneder til at finde fælles fodslag og til at forbinde sig passioneret i forskellige oplevelser.

Din partner har ikke så stor en livsappetit som dig i denne periode, men lader sig let lokke af dine forslag. For single-fisken, som gerne vil finde en partner, vil der være flere gode muligheder.

For det første er du energisk i forhold til at skabe kontakter, for det andet har du et gåpåmod, som sjældent er inden for din rækkevidde. Udnyt denne energi til at finde den partner, du ønsker at være sammen med. Det er især i starten af august, kærligheden tilsmiler dig.

Familie

Juni er den periode, hvor der er mest ro på familien. Energien er god, og der er stemning for ferieoplevelser, som alle kan være med til. Du kan mærke, at det er tiltrængt, at familien tromles sammen, måske efter en længere periode, hvor der ikke har været så meget kontakt eller energi.

Der vil også være dage i juli, hvor familien kan samles om fælles aktiviteter og hygge sig og få taget hul på, de måske svære snakke, som der ikke er tid til i hverdagen. Der kan være nogle dage sidst på sommeren, hvor det er klogt at trække sig lidt tilbage og lade hinanden være i fred.

Økonomi

Der vil især være ro og stabilitet i din økonomi i juni. Derfor er det en god disposition, at du klarer evt. hængepartier. I både juli og august kan økonomien komme ud af kurs, og så er det godt, at du har dit på det tørre.

Der vil dog komme en form for ligevægt i økonomien i midten af august, hvor det er klogt at tilbageholde nogle penge, som kan komme dig til gode sidst på måneden.

Ferie

Det er vigtigt for dig, at sommeren bliver fyldt med aktive oplevelser. Du har behov for at komme ud og se verden eller mærke, at du stadig har masser af kræfter og kan få afløb for dem.

Sommerferien kan deles op i to kategorier: Den ene, hvor der er masser af aktivitet, men også behov for hjemlig hygge, og den anden, hvor du har behov for at komme ud at rejse og få nogle måske grænseoverskridende oplevelser.

Det kan indebære, at du vover dig ud i nogle naturoplevelser som riverrafting, bungyjump eller surfing. Hvis det er for voldsomt, så nøjes med noget, hvor du stadig kan mærke suset i håret, og at du lever.

Her kan du læse alt om stjernetegnet Fisken.

Dagens, ugens, månedens og årets horoskop

Hvis du vil læse mere om dit stjernetegn og horoskop, så får du her både dagens, ugens, månedens og årets horoskop.

Læs også