Horoskoper

Sommer-horoskop 2021: Sådan bliver din sommer

af astrolog Brian Teglgaard 17. maj 2021
Foto: Unsplash. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Det har været endnu et anderledes år, og for mange bliver den kommende sommerferie også lidt anderledes, end den plejer. Astrologen har kigget grundigt i stjernerne og løfter her sløret for, hvad du kan forvente af de kommende måneder.

Vædderen

21/3 – 19/4

Sommeren generelt

Det er ikke let at planlægge ferie i en coronatid! Heldigvis kan du sagtens være spontan, for du behøver ikke en lang forberedelse. Det gælder også, hvis du på forhånd har udelukket at rejse til udlandet. Krævende bliver det først, hvis I er flere, der skal holde ferie sammen, og så er det godt at være ude i god tid.

De første to uger af juni kan være udfordrende, og her må du tage dig af flere ting samtidig. Helt privat har du dit at se til. Herefter er tiden med dig, og du kan også uden for din ferie nyde den danske sommer. Bedst er det, hvis vejret giver anledning til masser af udeliv. 

Kærlighed og samvær

I forhold til sidste sommer kan du få mere tid til nærvær. Dem af dine venner, du har set mindre til, kan du hygge om i sommermånederne. Har du ferietraditioner sammen med venner, er det igen en mulighed, du kan følge op på.

Ønsker du at tilgodese dit parforhold i ferien, er tiden fra midt i juni til slutningen af juli god til en du og jeg-tid sammen. Men her er destinationen ikke vigtig – det at have det sjovt og afslappende bør være målet.

Samværet med børn kan sætte særlige aftryk på din måde at holde ferie på. Her gælder det oplevelser, der er udvalgt sammen med dem, men til fælles glæde. Da de sikkert vil foregå i juli, kan det også blive en dyr fornøjelse.

Job og ferie

I forhold til sommeren sidste år kan du forvente et mere roligt arbejdstempo. Måske er det din egen indstilling, der gør hele forskellen. Både juni og juli har du antennerne rettet mod hjem og familie.

Det betyder, at du i højere grad kan vælge din base frem for det at pleje dine ambitioner, også selv om du er nødt til at passe dit job.

August kan byde på mere arbejde, men da du formår at planlægge og udnytte din tid, får du også de frirum, du har brug for. Holder du ferie i august, må den gerne være aktiv, så den samtidig gør noget godt for krop og sjæl.

Sommerens fokus

Gå imod strømmen af ferietrends, så vil der åbne sig langt flere oplevelser for dig.

Tyr

20/4 – 20/5

Sommeren generelt

Både i juni og juli har du et særligt fokus på det derhjemme. Det er familien, men måske også din bolig, der optager dig.

En vigtig beslutning i juni kan få stor betydning for, hvordan din ferie kommer til at forløbe. Vælger du at igangsætte et større projekt i hjemmet, kan det komme til at blive dit ”ferieprojekt”. Sørg dog for nogle afbræk, for du kan være rastløs og må vide, at du har en vis frihed.

Har du et ønske om ferie i udlandet, må du tackle det på en særlig måde. Brug ikke din energi på at forcere det umulige – brug i stedet dit netværk.

Gode venner kan sidde inde med det, der åbner en dør til en ferie uden for landets grænser. Rejser du sammen med disse venner, kan du også lade dig overraske over de muligheder, du bliver præsenteret for.

Kærlighed og samvær

Den opmærksomhed, du har på familien i den første del af sommeren, kan give jer meget tid sammen. Små og korte afstikkere fra hverdagen er med til at forlænge følelsen af ferietid sammen.

Dog må du sørge for, at de hjemlige projekter ikke ”stjæler” jeres fælles tid. Kærligheden har gode muligheder i juli.

I parforholdet gælder det om at kunne give og tage – måske lidt på skift. Indtil midten af juni er det dig, der trækker det store læs. Men fra midten af juli til slutningen af juli er det helt omvendt.

For den single tyr er det især august, der kan føre til interessante kontakter. Det er bedst, hvis du kan bryde med det, du plejer, og tager du chancer, vil du blive kærligt overrasket og belønnet.

Job og ferie

Dit job kan lægge et ekstra pres på dig, ikke bare i sommermånederne, og så meget desto mere har du brug for at holde din ferie. Kom væk fra den uro og rastløshed, der kan præge dit job og måske hele din branche.

Det er, når du i ferien træder et skridt tilbage, at du ser nye og utraditionelle måder at løse dit arbejde på. Økonomien skal du ikke bekymre dig om, for du har penge at holde ferie for.

Sommerens fokus

Sæt pris på alle de ferieaktiviteter, der nydes derhjemme.

Tvilling

21/5 - 20/6

Sommeren generelt

Du kan som så mange andre have set frem til en rejse- og oplevelsesrig sommer. Men du er også realistisk, og hvis ikke mulighederne er til stede, når du planlægger, kan du let finde dig til rette med mindre end det.

Du har let ved at gribe de muligheder, der opstår, og hvis du ønsker at berige dig selv, kan det lige så godt ske ved et højskoleophold som ved en udlandsrejse.

Du behøver ikke længere kun at hænge derhjemme, og det har der også været nok af efter din smag. Det er først i anden halvdel af august, du igen holder dig mere sikkert til din base.

Der kommer mere liv i din vennekreds, og her kan du tydeligt mærke, at der er bud efter dig og sikkert også dine meninger.

Kærlighed og samvær

Det kan være en god idé at afstemme dine ferieforventninger med din partner. Især må I være enige om behovet for at rejse og komme ud. Du trives fint med begge dele, bare der sker noget.

En fælles interesse kan føre jer ud på en lærerig oplevelse, der samtidig kan foregå på et hold med ligesindede.

I juni kan du være lidt flad, og det fornemmer din partner, der næsten pr. automatik tager over og klarer en større del af de fælles opgaver.

Det kan du så rigeligt give igen i løbet af juli, hvor du øser af idéer, livsglæde og handlekraft. I dagene omkring den 11. august bliver jeres forskellige syn på en sag eller hinanden meget tydelig.

Det kan føre til en følelsesladet udveksling af synspunkter. Den harmoniske stemning vender dog hurtigt tilbage, også selv om I ikke bliver enige.

Job og ferie

De to ting kan du fint kombinere i år, hvor du kan bruge din ferie til at dygtiggøre dig enten fagligt eller i et område, der har med dine fritidsinteresser at gøre.

Sæsonarbejde kan være en anden ting, du bruger kræfter og tid på. Det kan især være aktuelt, hvis du ellers er uden for arbejdsmarkedet. Et studie eller en interesse kan du også bruge kræfter på. Du kan give den en ordentlig skalle, fordi det trods alt kun handler om en kortere periode.

Sommerens fokus

Tag en udfordring op, og dygtiggør dig i noget, du finder svært.

Krebsen

21/6 – 22/7

Sommeren generelt

Det er med en god portion rejse- og oplevelseslyst, du tager hul på sommeren. Men hvad der er muligt – og hvornår – er ikke så let at gennemskue. For dig som krebs er det dog familien og din base, der er det vigtigste.

Det er her, du ønsker harmoni, og det kommer ikke af sig selv, synes at være din holdning. Meget er dog blevet lettere end sidste år, og du kan udfolde dig mere frit sammen med dem, der gør livet sjovt.

Dine venskaber kan helt naturligt være trukket lidt i baggrunden, og det er ikke i sommerferien, hvor det er lettest at indhente det, der måtte være forsømt.

Rejser eller ej, så må hverdagene i løbet af sommeren gerne byde på noget specielt. Du kan være særligt draget af vand, og det kan få dig til at slå dig ned i et sommerhus i længere tid.

Kærlighed og samvær

Meget er blevet lettere i dit parforhold, måske fordi din partner er startet på et nyt kapitel i sit liv. På den anden side kan det også teste jeres forhold, da krav eller forventning om mere frihed bliver et tema.

Du behøver dog ikke frygte selve forholdet, men bare vænne dig til en anden rytme i jeres hverdag.

I midten af juli må du sætte en grænse, måske fordi din partner vil styre for meget. Du vil blive mødt med forståelse og et resultat, der betyder, at du kommer til orde.

I starten af august må jeres planer og fælles forståelse igen afstemmes. Her kan muligheden være, at I hver især må opsøge egne oplevelser.

Job og ferie

Din intuition er stærk, også når det gælder dit arbejde. Her har du mulighed for at slå til med god timing, der især kan have betydning for at forbedre din så vel som virksomhedens økonomi.

Du interesserer dig for helt særlige ting, som du kan gøre til en del af dit virke, og noget, du kan undervise andre i.

De gode idéer slipper dig ikke, selv om du holder ferie, og de dukker op, når du mindst venter det. Ligesom med hjemmearbejde flyder ferie og arbejde let ind i hinanden. Det kræver noget særligt af dig, hvis du skal kunne administrere det.

Sommerens fokus

Kommer omgangs-kredsen ikke til dig, må du komme til dem.

Løven

23/7 – 22/8

Sommeren generelt

Friheden vægter du højt, og du er villig til at sno dig, hvis der opstår begrænsninger, hvilket sagtens kan være aktuelt først på sommeren. Det gælder om ikke at låse dig fast i gamle vaner, men at gå nye veje.

Prøv noget nyt, også når det gælder ferieform og destination. Er du indstillet på det, vil du se muligheder frem for begrænsninger. Der kan også være et par indgroede vaner i din hverdag, som det er værd at få gjort op med. Få mindre af det, du føler dig bundet af.

Helbred og velvære fylder mindre nu, end det har gjort længe, og heldigvis kan det være tegn på, at du er inde i en god gænge med dig selv. Fra midten af juni til slutningen af juli er du fysisk helt på toppen. 

Kærlighed og samvær

Dit parforhold og sikkert også din partner kan stille flere krav til dig. Men det er sådan, at jo mere du giver af dig selv på den front, jo mere får du igen. I perioder må du tage over, når din partner er optaget af andre ting – f.eks. arbejde. Der er lidt ekstra penge at gøre godt med, og det kan forsøde jeres ferie sammen.

For den single løve skal der tilløb til for at være opsøgende, og der kan være andet i ferien, der fylder mere. Alligevel kan du med fordel holde øje med, hvem der krydser din vej i løbet af august, hvor du møder mange mennesker.

Job og ferie

Der sker meget på jobområdet i disse år, og det kan også gøre sig gældende i løbet af denne sommer, hvor især samarbejde må stå sin prøve.

Har du allerede stiftet bekendtskab med onlinemøder, kan der blive flere af dem. Du må bruge mere tid på at sætte dig ind i teknik så vel som i elektronik. Du kan arbejde på forskudte tidspunkter, der pludselig giver dig frihed til at disponere dine dage og måske uger på en helt anden måde.

Rejser i forbindelse med jobbet kan igen blive aktuelt, og det mest sandsynlige tidspunkt er efter den almindelige ferietid og derfor først fra slutningen af august.

Sommerens fokus

Lad dine venskaber og kontakter til andre handle mere om kvalitet end om kvantitet.

Jomfruen

23/8 – 22/9

Sommeren generelt

Det at være flittig, praktisk og bruge tiden optimalt vil altid være en del af dig. Men lige så vigtigt er det også at kunne give slip, hvilket sommeren giver dig en oplagt mulighed for. Det er dine nærmeste, der er inden for rækkevidde, og dem, der kan få dig til at glemme pligter og slå dig mere løs.

Sommeren rummer også en oplagt mulighed til at bruge mere tid på dig selv. Sundhed og velvære er altid aktuelt for dig, og er du blandt dem, der har savnet motion og fitness, kan det være et område, du kan tænke ind, når du skal holde ferie eller i øvrigt har fri.

Dine venskaber får også mere af din opmærksomhed, og nu hvor møder og samvær bliver lettere, er der ikke de begrænsninger, der før har lagt sig hindrende på disse kontakter. For dig er det langtfra nok at holde forbindelser ved lige via de sociale medier.

Kærlighed og samvær

Det er ikke kun familien, der kommer til at fylde i sommerperioden. Det gælder i høj grad også din partner. Du kan mærke et større overskud, og det har en smittende effekt på dig og især dit humør.

Har der ligget en usikkerhed på dette område i dit liv, er det, som om den forsvinder som dug fra solen. Du kommer virkelig til at mærke din partner i denne sommer.

For den single jomfru fylder partnerskab ikke mindre, og det vil betyde, at du er mere opsøgende – sikkert med gode kontaktmuligheder. Hvis ikke der kommer en partner ud af det, kan et godt venskab også give dig en lykkefølelse. Godt er det at have én at opleve sommeren sammen med.

Job og ferie

I tiden op til sommeren har arbejde og pligter fyldt meget, måske også lidt mere end normalt. Der kan være ting, du er kommet bagud med i dit arbejde så vel som i din hverdag, men det skal ikke alt sammen indhentes nu.

Med nye metoder eller ny teknik kan meget blive lettere. Det gælder også, hvis du ikke kører i samme høje tempo hele tiden og i stedet sørger for mere afveksling.

Sommerens fokus

Balancér din hver-dag, så du får en fin kombination af arbejde, samtidig med at du giver dig tid til alt det sjove.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vægten

23/9 – 22/10

Sommeren generelt

Først på sommeren kan du indføre nogle større og væsentlige ændringer, der påvirker flere af dine livsområder. Det er muligt, at ét valg på jobområdet fører til ændringer i din boligsituation. Vigtigst er det dog, at du foretager ændringer, der længe har været et ønske hos dig.

Du har en særlig god fornemmelse og intuition for din dagligdag og ved, hvad og hvordan du kan berige denne. Området for sundhed spiller også ind her, hvor du kan gå i en spirituel retning.

Et særligt fokus på din fødder kan få dig til at gå og bevæge dig mere. Denne trang kan virke så stærk, at du ligefrem kan holde ferie som en vandretur eller på anden måde få det aktive velvære indlagt i dit ferieskema.

En næsten permanent trang til forandring eller renovering af din bolig lurer også denne sommer, men overvej, om det er ressourcerne værd at tage hul på det.

Kærlighed og samvær

For vægtfødte er parforholdet altid vigtigt, men det kræver mindre energi og opmærksomhed af dig her i sommer. Det er primært, fordi samværet svinger på en lettere og mere ubesværet måde.

Dermed får du overskud til at være sammen med andre end din partner. Det kan virkelig give mening at se vennekredsen mere, både egne så vel som fælles venner. Dermed kan vennekredsen til dels kompensere for en partner, hvis du er single. Det er først efter sommeren, at det føles naturligt og bliver lettere at opstøve kærligheden.

Job og ferie

Sommeren er en travl tid, og det kan betyde, at arbejdet kommer til at fylde så meget, at sommerferien helt må udskydes. Er det tilfældet, skal der ligge en stærk motivation og arbejdsglæde bag den disponering. Igen kan det handle om, hvilke vigtige beslutninger du træffer, der har med dit job at gøre.

Du ved, hvad du vil, og har et vist held med dig, når det gælder din jobsituation. Glade og festlige sommeraftener må og skal du gøre plads til, også selv om du ikke holder flere ugers sammenhængende ferie. Fra slutningen af juli letter arbejdspresset, og så kan du helt naturligt få mere fritid at gøre godt med.

Sommerens fokus

Du behøver ikke skarpe grænser mellem arbejde og ferie, hvis du gør dig umage for at nyde og være i nuet.

Skorpionen

23/10 – 21/11

Sommeren generelt

På nogle områder kan du have forberedt dig til ferien. Det er vigtigt, at du har ro på de mest fundamentale dele af dit liv, såsom hjem, familie og parforhold. Findes denne ro ikke, kan det få dig til at udskyde eller ændre dine ferieplaner.

Du kan leve med begrænsninger eller et særligt ansvar for familie, sikkert fordi det ikke er noget, der opstået akut. Har du traditioner for sommeren, kan de være udfordret, og du vil finde ud af, at en fornyelse og et friskt pust ikke behøver at ødelægge noget for dig.

Børn kan få en helt særlig rolle denne sommer, også børnebørn, hvis det er aktuelt for dig. Sammen med dem er det ikke vigtigt, hvor og hvordan I holder ferie, det er samværet, der gør forskellen.

Kærlighed og samvær

Din længsel efter frihed er stor, og det giver en lyst til oplevelser på egen hånd, hvilket kan udfordre et etableret parforhold. Men måske er det ikke så meget, der skal til for at indfri dit ønske.

En adskillelse kan også være tvungen af udefrakommende omstændigheder, der gør, at jeres ferie ikke ligger helt samtidig.

Er dit parforhold bygget på den tryghed, du foretrækker, kan det holde til en hel del. Du sætter ikke noget over styr ved at få din partner med på en lidt vild ferieoplevelse eller finde på noget, I aldrig har prøvet før.

Job og ferie

En gentagelse af sommerferien sidste år vil du helst undgå, for der skete for meget selv efter din smag. Du fik til gengæld sat ting i gang, som du enten kan glæde dig over nu, eller som du kan komme videre med.

Der vil være meget andet end jobbet, der optager dig, så du har de bedste betingelser for at nyde sommeren i fulde drag.

Men hvis ikke der er ro på jobfronten, og du føler dig på rette vej, kan det rumstere i baghovedet på dig. Du vil sikkert vende din situation med flere tætte forbindelser, og det kan føre til, at du kigger efter nye græsgange. Selv om ferien måske ikke er oplagt at søge nyt i, kan det være her, du finder motivationen til at gøre det.

Sommerens fokus

De overvejelser, du gør dig for at få job og familieliv til at spille sammen, kan du også bruge efter sommeren.

Skytten

22/11 – 21/12

Sommeren generelt

Din udlængsel og rejselyst er helt sikkert større end gennemsnittet, og på det område har du virkelig sparet sammen til nogle oplevelser. Sommeren er for dig en helt naturlig årstid at rejse i, men trods din rejselyst bliver det ingen straf at være hjemme.

Det gælder især den første del af sommeren, hvor du kan være travlt optaget af boligforbedringer eller ligefrem en flytning.

Først fra slutningen af juli kan det blive mere aktuelt at komme ud, men det er ikke de lange udlandsrejser, der trækker i dig. Mange oplevelser ligger lige uden for din dør eller i dit nye naboområde.

Flere korte ture eller udflugter kan give dig det kick, du søger. Det er måske helt fint i betragtning af, at du må regne med, at dine aftale og planer kan blive ændret med kort varsel – sikkert af udefrakommende begivenheder.

Kærlighed og samvær

Jo længere hen på sommer du kommer, des mere aktiv bliver din partner. Med mange jern i ilden kan det indimellem knibe at følge med. For ikke at gå fejl af hinanden er det vigtigt, at I holder hinanden opdateret, og det gør kommunikationen vigtig.

Tro ikke, at du ved, hvad din partner tænker. Du er nødt til at spørge, hvis du vil forstå, og hvis du vil undgå misforståelser.

Gode og kærlige stunder ligger især i dagene omkring den 23. juni og midten af juli, men august er oplagt til også at søge selskab med alle andre, der står dit hjerte nær.

Job og ferie

Din hverdagsrytme er ikke så stabil, som du ønsker dig, og det kan være en oplevelse, der går længere tilbage. Når det gælder dit arbejdsområde, kan coronasituationen have vendt op og ned på meget.

Det kan have ført en vis usikkerhed med sig, som stadig optager dig. Det kan også gælde din økonomi, og hvis du er blandt dem, der er ramt i særlig grad, kan du føle dig tvunget til at hænge ekstra i, når det gælder arbejde. Heldigvis vil du denne sommer opleve en bedring både i jobsikkerhed og økonomi, så du har, hvad der skal til for at holde din ferie.

Sommerens fokus

Bevar dit gode humør, og få det bedste ud af situationen, der ændrer sig med kort varsel.

Stenbukken

22/12 – 20/1

Sommeren generelt

Sommermånederne er en tid, hvor du har brug for at leve lidt langsommere, så du får tid til eftertanke og til at lade op. Det er en slags kompensation for perioder, hvor alt er gået meget hurtigt.

Det gælder også uden for din ferie, men er ikke ensbetydende med, at du ikke gerne vil opleve noget. Især hvis sidste sommer primært foregik hjemme, er lysten til at komme ud endnu større nu.

Også når det gælder ferie, har du det godt med at holde dig til traditioner og vaner, men noget synes anderledes. Det kan være omstændighederne, der gør, at du har mere mod på at prøve noget nyt.

Men det er helt sikkert også et oprigtigt følt ønske fra din side. Det hjemlige og nære miljø kan du især udforske først på sommeren, hvor august kan byde på mulighed for at komme lidt længere væk.

Kærlighed og samvær

Der er gode muligheder for at få talt sammen med din partner i ferien, der dog kan være lidt distræt i starten af juni. Nogle samtaler kan være strengt nødvendige for en fælles oplevelse af en god ferie, så planlægning og afstemning af forventninger er en god idé.

Din mere åbne tilgang til ferieplaner er absolut der, hvor du får nogle gode point. Det kan du også få blandt venner, hvis det er dem, du ønsker at tilbringe mere tid sammen med eller vil tage ud og rejse med.

Dit eget hjem bliver ikke overrendt denne sommer. Du har mere smag for at komme ud og opleve stemninger og steder, der ligger lidt væk fra dine kendte rammer.

Job og ferie

Du har helt sikkert brug for at trække stikket helt og holde din fulde sommerferie fra jobbet. Der er sket meget, og det er gået hurtigt siden starten af året, så også her har du brug for at skrue tempoet ned for at regenerere.

For den selvstændige stenbuk kan det være svært at holde så meget fri, især hvis du også er blevet ramt på pengepungen af nedlukningen. I så fald kører du meget på rutinerne denne sommer. Prøv alligevel at holde lidt igen, så du har energien til et større comeback i løbet af efteråret.

Sommerens fokus

De gode oplevelser kan ligge der, hvor du drister dig til at bryde med det, du plejer.

Vandmanden

21/1 – 19/2

Sommeren generelt

Du er tilbage i din udadvendte og kontaktsøgende stil. Det står i kontrast til de sidste par års behov og vil i høj grad smitte af på sommerens aktiviteter, og det du har lyst til. Familiens behov og din base kan du ikke slippe, og det kan blive afgørende for dine planer.

Pludselige begivenheder her kan ændre dine ferieplaner endda med kort varsel. Har du en ny bolig i kikkerten, kan den pludselig vise sig, og det kan give en sommer, der kommer til at dreje sig mere eller mindre omkring dit hjem.

Men ellers bør du stille dit store sociale behov ved at se og være sammen med andre. Det kan både være, når tiden er der, og også ved at gøre ferien til et langt gensyn.

Din personlige udstråling er noget særligt fra august, og så er det svært for andre ikke at tage imod dig med åbne arme. Det skaber kontakt! 

Kærlighed og samvær

Dit store sociale behov gør også noget godt for kærligheden. Især starten af juni er en dejlig tid med din partner. Både i juni og juli er du gavmild med din kærlighed, måske også i form af både små gaver, særlig opmærksomhed og positive ord. Det er alt sammen noget, der gavner dit forhold.

For den single vandmand kan sommeren blive noget særlig, for du kan få skabt en kontakt, du ønsker at holde fast ved.

Du kan møde en person, du ønsker at lære bedre at kende, men som også kan virke lidt reserveret i hvert fald i starten. Det kan udfordre din tålmodighed, men det pirrer også din nysgerrighed.

Job og ferie

Egentlig er det ikke dit arbejde, der optager dig for tiden, og det kan være, fordi det kører, som det skal. I starten af juni bør du ikke lade arbejdet overskygge dit privatliv.

Det er her, du og din partner virkelig kan nyde hinanden. I tiden frem til august ligger der et godt indtægtspotentiale, der kan hænge nøje sammen med dit arbejde. Det kan både være, fordi du er heldig, og også fordi du knokler på, mens de ”gode tider” er noget, du tjener på. Dit feriebudget kan også indfri de oplevelser, du brænder efter.

Sommerens fokus

Læg ikke for faste rammer for ferien. Din frihed til at disponere spontant er en stor nydelse.

Fisken

20/2 – 20/3

Sommeren generelt

Fra foråret og frem til starten af august er du i dit helt rette element. Det er en tid, hvor du tror på dig selv, er optimistisk, og når dine ønsker og mål er lettere end ellers.

Fra august træder du et skridt tilbage og bliver mere eftertænksom. Om du holder din ferie før eller efter dette tidspunkt, kan have en afgørende rolle for, hvordan du ønsker din ferie.

Sidst på sommeren er du tryg ved din tætte kreds af venner og andre, du kender godt. Frem til midten af juli er det aktiviteter i dit velkendte miljø, som du ønsker at udforske.

Du kan ligefrem blive overrasket over, hvilke muligheder du ikke har lagt mærke til før. Det kan også være en tid, hvor du slet ikke føler det store behov for at komme væk hjemmefra. Eller der kan være noget eller nogen, du føler dig bundet til at være sammen med.

Kærlighed og samvær

I det faste parforhold kan du opleve din partner være meget mere tilgængelig og sikkert også mere hjemme. Det kan hænge sammen med en anden job- og ferierytme end din. Fra midten af juli er det en god tid at komme tættere på hinanden, og det gælder både for parforholdet så vel som et nyt kæresteforhold.

Din udadvendte natur, der særligt skinner igennem indtil starten af august, gør noget særligt for dit forhold. Herefter bør du være mere omhyggelig for at trække dig tilbage sammen med din partner og ikke alene. Det skal din partner nok gøre dig opmærksom på, hvis du skulle glemme det.

Job og ferie

Særligt i årets første måneder har du lagt meget energi i dit arbejde, måske også for meget, og du kan derfor bruge sommeren til at forsøge at udligne dette. Det er under alle omstændigheder fornuftigt at være opmærksom på, hvor meget du ønsker, det skal fylde.

Hvis blot motivationen er der, og det samtidig er sjovt at gå på arbejde, kan det også få lov at fylde meget, uden du føler, at du går på kompromis. Året kan være startet med vilde job- og ferieønsker, der godt kan befinde sig et stykke fra virkeligheden.

Sommerens fokus

Ferien giver dig tid til fysisk velvære og forkælelse, så hold dig ikke tilbage.