Stegt kyllingelever
Mad

Stegt kyllingelever

16. maj 2011
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.

Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.

Stegt kyllingelever
TID: CA. 20 MIN.

Ingredienser

250 g kyllingelever
Fedtstof til stegning
1 løg
1 kæmpehvidløg
¾ dl mørk balsamico
Salt, peber
Evt. salvie

Fremgangsmåde

Rens kyllingeleveren.

Varm lidt fedtstof på en pande og brun leveren heri i 3 minutter.

Pil de to slags løg, skær løget i tynde både og hvidløget i skiver.

Hæld begge slags løg på panden og tilsæt balsamico lidt ad gangen.

Lad retten simre færdig i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.

Arranger leveren på et fad og pynt med krydderurter f.eks. salvie.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Læs også