
Aftensmad
Grissini med pølser og skinke
16. maj 2011af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her Grissini med pølser og skinke.
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her Grissini med pølser og skinke.
Grissini med pølser og skinke
TID: CA. 5 MIN.
Ingredienser
10 grissini
5 skiver tørret skinke
5 tynde skiver fransk eller spansk salami
Fremgangsmåde
Halvér evt. brødpindene og rul skinke og salami om.
Servér straks.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Stegt squash og løg i olivenolie
Krydrede lammekødboller i tomatsovs
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop
Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection Trinidad leaves dug
- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen