https://dk-femina-backend.imgix.net/media/f205584d130842b7b5213d59e9dd4fc1.jpg
Aftensmad

Grissini med pølser og skinke

16. maj 2011
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her Grissini med pølser og skinke.

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her Grissini med pølser og skinke.

Grissini med pølser og skinke
TID: CA. 5 MIN.

Ingredienser

10 grissini
5 skiver tørret skinke
5 tynde skiver fransk eller spansk salami


Fremgangsmåde

Halvér evt. brødpindene og rul skinke og salami om.

Servér straks.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection
Trinidad leaves dug
- Södahl
Citronskål - Hanne Bertelsen

Læs også