
Tun-dip med grissini
16. maj 2011Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her tun-dip til grissini.
Tun-dip
TID: CA. 15 MIN.
Ingredienser:
2 dåser tun i olie
½ dl mayonnaise
½ dl creme fraiche
2 spsk kapers
1 tsk paprika
1 spsk citronsaft
Salt, peber
Ca. ½ dl mælk
Basilikum
Grissini
Fremgangsmåde:
Hæld noget af olien fra tunen.
Blend tun med mayonnaise, cremefraiche og 1 spsk kapers. Smag til med paprika, citron, salt og peber.
Hvis cremen er for fast i konsistensen, kan du blende lidt mælk i.
Hæld cremen i en skål.
Pynt med kapers og basilikum og servér til grissini og de øvrige tapasretter.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Stegt squash og løg i olivenolie
Krydrede lammekødboller i tomatsovs
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop