https://dk-femina-backend.imgix.net/media/d638b8aa8bbb4baeacce1b4508d3dc93.jpg
Aftensmad

Tun-dip med grissini

16. maj 2011
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her tun-dip til grissini.

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her tun-dip til grissini.

Tun-dip
TID: CA. 15 MIN.

Ingredienser:

2 dåser tun i olie
½ dl mayonnaise
½ dl creme fraiche
2 spsk kapers
1 tsk paprika
1 spsk citronsaft
Salt, peber
Ca. ½ dl mælk
Basilikum
Grissini


Fremgangsmåde:

Hæld noget af olien fra tunen.

Blend tun med mayonnaise, cremefraiche og 1 spsk kapers. Smag til med paprika, citron, salt og peber.

Hvis cremen er for fast i konsistensen, kan du blende lidt mælk i.

Hæld cremen i en skål.

Pynt med kapers og basilikum og servér til grissini og de øvrige tapasretter.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl


Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Læs også