
Braiseret kanin
16. maj 2011Kaniner er lækkert til tapas, men fås sjældent friske i Danmark, så du finder dem typisk i frysedisken hos slagteren eller fiske/vildtforretningen.
Braiseret kanin
TID: CA. 1 TIME OG 10 MIN.
Ingredienser
½ kanin, ca. 600 g
2 gulerødder
½ chili
1 løg
1 fed hvidløg
Smør til stegning
1 spsk mel
3 dl rosévin
Salt, peber
1 lille bdt. persille
Fremgangsmåde
Del kødet i mindre stykker med en stor kniv.
Skræl gulerødderne og skær dem og chilien i skiver.
Pil og hak de to slags løg fint.
Brun kødet i smør. Kom grøntsagerne ved og vend dem godt rundt.
Drys mel på retten og hæld vinen over, og lad det simre under låg i ca. 1 time ved svag varme.
Smag til med salt og peber og drys lidt persille over før servering.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Stegt squash og løg i olivenolie
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop
Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection Trinidad leaves dug
- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen