https://dk-femina-backend.imgix.net/media/2f328af03139483581399e5971c5cfaa.jpg
Aftensmad

Braiseret kanin

16. maj 2011
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Kaniner er lækkert til tapas, men fås sjældent friske i Danmark, så du finder dem typisk i frysedisken hos slagteren eller fiske/vildtforretningen.

Kaniner er lækkert til tapas, men fås sjældent friske i Danmark, så du finder dem typisk i frysedisken hos slagteren eller fiske/vildtforretningen.

Braiseret kanin
TID: CA. 1 TIME OG 10 MIN.

Ingredienser

½ kanin, ca. 600 g
2 gulerødder
½ chili
1 løg
1 fed hvidløg
Smør til stegning
1 spsk mel
3 dl rosévin
Salt, peber
1 lille bdt. persille

Fremgangsmåde

Del kødet i mindre stykker med en stor kniv.

Skræl gulerødderne og skær dem og chilien i skiver.

Pil og hak de to slags løg fint.

Brun kødet i smør. Kom grøntsagerne ved og vend dem godt rundt.

Drys mel på retten og hæld vinen over, og lad det simre under låg i ca. 1 time ved svag varme.

Smag til med salt og peber og drys lidt persille over før servering.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini

Grissini med pølser og skinke

Sardiner i olie

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection
Trinidad leaves dug
- Södahl
Citronskål - Hanne Bertelsen

Læs også