Annonce
Mad
16. maj 2011

Sardiner i olie

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her sardiner i olie.
Af: Louise Dandanell Ørsted
Sardiner i olie

Foto: Bjørn Jakobsen

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her sardiner i olie.

Sardiner i olie
TID: CA. 5 MIN.

Ingredienser

1-2 dåser gode (oftest
de dyre) sardiner
1 citron

Fremgangsmåde:

Hæld olien fra sardinerne og anret dem i et lille fad. Servér med citronbåde.

Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:


Tun-dip og grissini (link fjernet)

Grissini med pølser og skinke (link fjernet)

Sardiner i olie

Stegt squash og løg i olivenolie

Kikærtesalat med rucola

Braiseret kanin (link fjernet)

Stegt kyllingelever

Krydrede lammekødboller i tomatsovs (link fjernet)

Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl

Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)

Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)

Annonce

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.