Stegt kyllingelever
Foto: Bjørn Jakobsen
Kyllingelever udgør en fin lille ret til tapas. Server kyllingelever, der er stegt med løg og balsamico, med masser af godt brød.
Stegt kyllingelever
TID: CA. 20 MIN.
Ingredienser
250 g kyllingelever
Fedtstof til stegning
1 løg
1 kæmpehvidløg
¾ dl mørk balsamico
Salt, peber
Evt. salvie
Fremgangsmåde
Rens kyllingeleveren.
Varm lidt fedtstof på en pande og brun leveren heri i 3 minutter.
Pil de to slags løg, skær løget i tynde både og hvidløget i skiver.
Hæld begge slags løg på panden og tilsæt balsamico lidt ad gangen.
Lad retten simre færdig i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.
Arranger leveren på et fad og pynt med krydderurter f.eks. salvie.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Stegt squash og løg i olivenolie
Krydrede lammekødboller i tomatsovs
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop
Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection Trinidad leaves dug
- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen