Grillet andebryst med nem pickles
Mad

Grillet andebryst med nemme pickles

11. april 2022
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen, Regi: Skjalm P., tlf. 33 11 82 00
Andebryst er fantastisk til grillen - og lige at gå til, når blot lidt af fedtet fjernes.
Tid i alt 40 min

INGREDIENSER

  • 2 andebryster
  • 1-2 tsk karry
  • Salt, peber
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • Olie
  • 1 spsk honning
  • Ca. ½ øko citron
  • Gerne ¼ saltsyltet citron

Fremgangsmåde

Skær lidt af skindet af siderne på andebrysterne og lave nogle dybe rids. Gnid dem med karry, salt og peber og lad dem trække i 10 min.

Skær squash og aubergine i terninger og steg dem hurtigt i olie på en pande. Hæld dem i en skål og bland med honning, lidt citronsaft og enten revet skal eller finthakket saltsyltet citronskal samt lidt salt og peber.

Grill andebrysterne, først på skindsiden lidt væk fra de varmeste gløder, så på kødsiden 12-15 min. i alt. Hold øje med de ikke bliver for mørke.

Server med pickles og evt. salat til.

TIPS!

  • Mange forbinder ikke andebryst med sommerens grillretter - men det er lige at gå til, når blot lidt af fedtet fjernes
  • Skær noget af skindet fra andebrysterne, så brænder de ikke så nemt fast på grillen.
  • Squash-aubergine-pickles er hurtig lavet og smager godt til grillretter.

Vidste du, at krydderierne er gode for dig?

Læs her, hvordan du kan spice din sundhed op

Nedenfor finder du 10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter. Velbekomme!

Læs også