
1. Skær de kolde kartofler i grove tern. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens peberfrugten, og skær peberfrugt og chorizo i små tern. Pisk æg og vand eller mælk sammen med en gaffel, og stænk lidt tabasco eller chiliflager i. Svits løg, hvidløg og chorizo på en pande. Tilsæt lidt olie, hvis der ikke er nok fedtstof. Kom peberfrugt og kartofler ved, og steg et par minutter. Krydr med salt og peber. Fordel fyldet i mindre pander, som kan tåle at komme i ovnen, eller brug et ovnfad, og hæld æggemassen over, så den fordeler sig mellem fyldet.
2. Sæt panderne (eller fadet) i en 180° varm ovn, til æggemassen netop er stivnet. Servér lun eller kold med friskhakket krydderurt.
TIP: Tortillaen kan steges færdig på panden ved svag varme på komfuret i stedet for at blive sat i ovnen.