https://imgix.femina.dk/media/1a46f9c976cf42eb87fd06965392c971.jpg
Mad

Teriaky-kål med oksekød og nudler

8. marts 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er teriaky-kål med oksekød og nudler. Få opskriften her

Teriakysauce kan købes i større supermarkeder og i mange helsekostbutikker. Brug en god soja, lidt vand og lidt ekstra sukker, hvis du ikke kan skaffe det.

150 g nudler
300 g oksekød i strimler
lidt olie til stegning
½ savojkål, strimlet
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 løg i både
1 spsk. hakket ingefær
1 tsk. sukker
1-1½ dl teriyakisauce
½-1 dl vand

ENDVIDERE:
lidt hakket chili
100 g ristede cashewnødder

Kog nudlerne i saltet vand i 3-5 minutter eller efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, og skyl dem kort i koldt vand lige inden brug.
Steg oksekødet i lidt olie i en varm wok. Lad det lige få godt med farve, og tag det op. Steg kål, hvidløg og løg i den varme wok, så det får en smule farve. Tilsæt ingefær, sukker, teriyakisauce og vand, og derefter nudler og kød. Lad det hele varme op, og servér straks toppet med chili og cashewnødder.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/13c91553f0a94bec9d155848ae4cb18f.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f54769cab6804879b51a7f77fc6548f4.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/924802123d4740fb9be6e339eda31c57.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/89b449f61c654b64962d32d01b9cf8de.jpg

Læs også