stegte kartofler
Mad

Stegte kartofler

30. november 2012
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Små sprøde kartofler krydret med timian og havsalt er lækkert tilbehør til julemiddagen

700 g nye kartofler
3 spsk. olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
4 kviste timian

Læg et stykke bagepapir i et ovnfast fad. Del de største kartofler i halve og kvarter, og kom dem i fadet. Dryp olien over, og krydr med havsalt, peber og timian. Steg kartoflerne i en 175° varm ovn i 35 minutter, til de er sprøde og møre.

Få lækre opskrifter på julens bedste julefrokost

Prøv også:

Lag på lag af tynde kartoffelskiver og fløde. De klassiske flødekartofler holder stadig, og de kan både serveres til en traditionel hamburgerryg, men de er også gode med en grøn salat og godt brød.

Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flødekartofler. Find opskriften her: Flødekartofler.

Læs også