
1. SPRØDE KYLLINGELÅR: Tænd ovnen på 150°. Skær eller hug den yderste knogle af kyllingeunderlårene, og skub skindet lidt tilbage, så benet er frit. Fordel kyllingeunder- og -overlår i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Steg lårene i ovnen i 35-40 minutter, til kødet er gennemstegt, og skindet er sprødt og gyldent.
2. BAGTE TOMATER, SQUASH OG KARTOFLER: Skyl tomaterne, prik dem med en gaffel, og læg dem i et ovnfast fad. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingelårene, og lad dem bage i 35-40 minutter. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl squashene, og skær dem i grove stykker på skrå. Pensl med olie, og steg dem på en (grill)pande i 2 minutter på alle sider. Bland tomater, kartofler og squash, og dryp med citronsaft og lagen fra tomaterne. Pynt med persille og dild, og servér sammen med de stegte kyllingelår.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS OPSKRIFTER
Tirsdag: Gazpacho og carpaccio med croutoner og parmesan - Få opskriften her
Onsdag: Laks med nem hollandaise og sommergrønt - Få opskriften her
Torsdag: Gourmet-hotdogs med tomatkompot og grøn relish - Få opskriften her
Fredag: Marinerede oksespyd og bulgur med mynte og blandet grønt - Få opskriften her