https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/04/17/mad/foraarsruller612x325.jpg
Mad

Sprøde forårsruller med kylling

11. april 2022
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Prøv de små og sprøde forårsruller til enten aftensmad eller som en lækker snack
8 stk

INGREDIENSER

  • ½ løg
  • 1 stegt kyllingefilet
  • 4 tigerrejer
  • 25 g vandkastanjer
  • 2-3 bambusskud fra dåse
  • 1 fed hvidløg
  • Ca. 1 dl hakket hvidkål
  • 1 tsk sesamolie
  • 2 tsk østersauce
  • Mellemstore forårsrulle-dejstykker
  • Fritureolie
  • Soja


LÆS MERE: Prøv også forårsrullens tvilling rispapirsrullen. De er nemme at lave, smager frisk og himmelsk og så er de tilmed sunde, se opskrift her

Fremgangsmåde
Hak løg, kyllingefilet, tigerrejer, vandkastanjer, bambusskud og hvidløg og bland med kål. Rør sesamolie og østersauce i.

Væd kanterne på dejstykkerne og læg fyld i det ene hjørne. Buk sammen og rul. Steg rullerne gyldenbrune i friture og servér med soja.

LÆS MERE: Der er mad til flere dage i en hel kylling, hvis man vel at mærke bruger den rigtigt. 1 kylling = 3 måltider, se opskrifterne her

Læs også