
Mad
Trækketid: Mellem 2 og 24 timer
1. HVIDLØGSMARINADE: Knus hvidløg, og pres saft af lime. Bland alle ingredienser til marinaden sammen. 2. Lad halen blive på rejerne, og lad dem trække i hvidløgsmarinaden i mindst 2 timer på køl – gerne natten over. 3. MELONSALAT: Flæk melonen, fjern kernerne, og lav kugler af melon med et melonjern, eller skær den i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bælg ærterne. Skyl og tør feldsalat. Fordel det hele i et fad. 4. LIMEDRESSING: Riv skallen af limefrugten, og pres saften. Rør alle ingredienserne sammen, og vend dressingen sammen med melonsalaten. 5. Tænd ovnen på 250°. Sæt rejerne på spyd, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 7 minutter, til de er gyldne og gennemstegte – undgå dog at give dem for meget, så de bliver seje. Servér med melonsalat og brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Chili sin carne – Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingenuggets med ovnbagte kartofler og bbq-sauce – Få opskriften her