
1. Kødboller: Rør kød, æg og vand sammen. Pil og riv løget, og rør det i farsen sammen med mel og krydderier. Form farsen til små kødboller, og kog dem i en gryde med vand i ca. 12 minutter. Lad dem stå i vandet, til saucen er færdig.
2. Tilbehør: Kog perlespelt efter anvisningen på pakken. Drys med paprika.
3. Tomatsauce: Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde. Skyl og rens peberfrugter og squash, og skær dem i stave eller grove tern. Steg dem sammen med løgene i gryden. Dræn vandet fra oliven, hak dem fint, og hæld dem i gryden sammen med tomatsauce. Varm saucen godt igennem, og smag til med krydderier, salt og peber. Varm kødbollerne i saucen, og servér dem sammen med perlespelt. Pynt med rosmarin.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Salat med tun, edamamebønner, fennikel og æg - Få opskriften her