
Mad
Spaghetti med ærtepesto og laksebacon
25. januar 2018af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Snig lidt ekstra grønt ind i en pastaret ved at blende ærter med i pestoen. Den røgede laks bliver sprød som bacon efter en tur på panden. Her får du opskriften på spaghetti med ærtepesto og laksebacon
Spaghetti med ærtepesto og laksebacon
Tid: 20 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 400 g spaghetti ÆRTEPESTO 150 g frosne ærter 50 g pinjekerner 25 g parmesan 2 fed hvidløg 1 bundt basilikum 1 dl olivenolie saft af ½ citron salt
LAKSEBACON 300 g røget laks i skiver 1 spsk. olivenolie til stegning TIL SERVERING 150 g frosne ærter 1 håndfuld frisk basilikum PRØV OGSÅ: Spaghetti med tunsauce og kapers
Opskrift - sådan laver du spaghetti med ærtepesto og laksebacon
1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. 2. ÆRTEPESTO: Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Rist pinjekerner let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker, blender eller foodprocessor, til du får en grov pesto. 3. LAKSEBACON: Steg lakseskiverne sprøde i olie på en pande. 4. SERVERING: Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Vend ærter og ærtepesto i spaghettien, og anret i dybe tallerkener. Top med sprødstegt laks, og pynt med basilikum.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med aubergine og mozzarella – Få opskriften her
Tirsdag: Fyldte peberfrugter med bulgursalat – Få opskriften her
Onsdag: Pastinakbøffer med rosenkålsslaw – Få opskriften her
Fredag: Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat med bagte vindruer – Få opskriften her