
1. Ovnkartofler: Skyl eller skræl kartoflerne, og skær dem i bjælker. Vend dem med olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og rosmarin, og steg dem gyldne og møre i en 180° varm ovn i 25 minutter.
2. Kødboller: Rør oksekød sammen med mineralvand og æg. Pil og riv hvidløg, og rør det i farsen sammen med de øvrige ingredienser. Justér evt. med lidt koldt vand – konsistensen skal være fast. Form farsen til små kødboller. Brun dem i olie og smør på en pande, og læg dem i et ovnfast fad. Steg dem færdige i ovnen i 10 minutter ved 180°.
3. Karrydressing: Rør yoghurt sammen med presset hvidløg, karry, friskhakket koriander, salt og peber.
4. Fyld: Skyl salaten, og pluk den i grove stykker. Rens peberfrugterne, og skær dem i stave. Lun pitabrødene i ovnen, og servér dem med grøntsager, kødboller, karry-dressing og ovnkartofler.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg - Få opskriften her
Onsdag: Kyllingeburger med avocado og rabarberchutney - Få opskriften her
Torsdag: Lammekølle i fad med kartofler og appelsin - Få opskriften her
Fredag: Dampet laks med krydderurtesalat og små tomattærter - Få opskriften her