
Køb evt. en færdig kryddersmør i supermarkedet stedet for at røre den selv.
1. Bagte kartofler: Tænd ovnen på 175°. Skyl kartoflerne, og pak dem i alufolie. Bag dem i ovnen i ca. 1 time, til de er helt møre.
2. Steg bøfferne i lidt olie på en hed pande i 2 minutter på hver side, så de får en flot stegeskorpe. Krydr med salt og peber, og steg bøfferne færdige i den varme ovn i 7 minutter. Lad dem hvile 5 minutter inden servering.
3. Hvidløgssmør: Skyl persillen, og hak den fint. Knus hvidløget, og rør persille og hvidløg i smørret. Krydr med peber. Stil smørret i køleskabet, til det skal bruges.
4. Bønnesalat: Nip enderne af bønnerne, og blanchér dem i spilkogende vand i 2 minutter. Hak løgene fint, og drys dem over bønnerne. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Pulled kyllingeburger med chilisauce og agurkesalat - Få opskriften her
Chili con carne med ris og yoghurtcreme - Få opskriften her
Wienerschnitzel med smørstegte kartofler og sommergrønt - Få opskriften her