Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 4. april 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på stegte nudler med tofu og asparges, ristet torsk med salsa verde og grillet snitsel med basilikum-vinaigrette

 

MANDAGStegte nudler med tofu og asparges

Få opskriften her

 

TIRSDAGSalat med andebryst og avokado

Få opskriften her

 

ONSDAGRistet torsk med salsa verde

Få opskriften her

 

TORSDAGOksespyd med quiniasalat

Få opskriften her

 

FREDAGGrillet snitsler med basilikum-vinaigrette

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:3 limefrugter3 citroner2 bundter forårsløg1 bundt mynte1 bundt basilikum1 bundt bredbladet persille100 g blandet salat2 hjertesalater1 lille bundt asparges, 250 g2 avokadoer2 tomater1 broccolihoved, 400 g1 kg kartofler

KOLONIALVARERnudler, gerne udon-peanutskapersevt. ansjoserquinoagryn

  KØL OG FRYS:250 g fast tofu1 andebryst2 skinkesnitsler300 g hakket oksekød

KØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:300 g torsk med skind, uden skæl og ben

TJEK DESUDEN AT DU HAR: god olivenolievindruekerne- eller solsikkeoliestegeoliesesamolieæbleeddikesalt, peber, sukkerstødt korianderstødt spidskommen5 fed hvidløgsesamfrøsojadijonsennepflydende honningchilisauce, f.eks. sambal oelekris2 æg