Mad

Lamme-koteletter med myntesnask

af Louisa Lorang 16. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lammekoteletter med myntesnask. Få opskriften her

100 g pistacienødder(med skal)2 små håndfulde mynteblade1 tomat½ tsk. sukker½ dl olivenolie2-3 spsk. æbleeddikeENDVIDERE:4-6 små lammekoteletterlidt olie1 fed hvidløg½ kg kogte kartoflerolie til stegningsalt1 spsk. jomfru i det grønneTILBEHØR:100 g blandet salatPil pistacienødderne, og hak nødder og mynte fint sammen. Del tomaten i både, og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små terninger. Rør sukker, olie og eddike sammen, og rør mynte, nødder og tomat i dressingen. Pensl lammekoteletterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er rosa - eller gennemstegte. Gnid dem med lidt hvidløg, og krydr dem med salt.Rist imens kartoflerne i lidt olie, til de er let gyldne. Krydr med salt og jomfru i det grønne.Servér lammekoteletter med myntesnask, kartofler og salat vendt med lidt olie og eddike.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER