Laksetatar
4 personer
Ingredienser til laksetatar:
200 g laksefilet, uden skind og ben, skåret i bittesmå tern
1/2 lille rødløg, meget finthakket
1 tsk frisk koriander, finthakket
1/2 avokado, skåret i små tern
1 spsk rød peber,meget finthakket
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt og peber.
Tilbehør:
Ristet brød
Laksetatar - sådan gør du:
Frys laksefileten i 45 minutter.
Skær den derefter i små tern, og bland den med alle ingredienserne. Fordel og pres laksetataren i små, runde glas eller en anden passende form, så du forsigtigt kan vende en portion tatar ud på tallerkenerne.
Server din laksetatar med lidt ristet brød til.
Find resten af Den lette ugemenu
Mandag: Børnenes yndlingscurry
Tirsdag: Svampetagliatelle
Onsdag: Vietnamesiske rispapirsruller
Torsdag: Teriyakikylling med grøntsager
Fredag: Bagt torsk med Oliven og Tomater
Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof