Mad
5. oktober 2010

Laksetatar

Laksetatar - det er fisk og hurtig aftensmad på en gang.
Af: Uddrag fra Baronessens sunde fastfood af Caroline Fleming
https://imgix.femina.dk/media/04324fe768bb4f78b92f0cf69f81ca18.jpg

4 personer

Ingredienser til laksetatar:

200 g laksefilet, uden skind og ben, skåret i bittesmå tern
1/2 lille rødløg, meget finthakket
1 tsk frisk koriander, finthakket
1/2 avokado, skåret i små tern
1 spsk rød peber,meget finthakket
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
salt og peber.

Tilbehør:
Ristet brød

Laksetatar - sådan gør du:

Frys laksefileten i 45 minutter.
Skær den derefter i små tern, og bland den med alle ingredienserne. Fordel og pres laksetataren i små, runde glas eller en anden passende form, så du forsigtigt kan vende en portion tatar ud på tallerkenerne.
Server din laksetatar med lidt ristet brød til.


Find resten af Den lette ugemenu

Mandag: Børnenes yndlingscurry

Tirsdag: Svampetagliatelle

Onsdag: Vietnamesiske rispapirsruller

Torsdag: Teriyakikylling med grøntsager

Fredag: Bagt torsk med Oliven og Tomater

Laksetatar

Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof

Læs mere om:

Læs også