Mad
1. januar 2015

Teriyakikylling med grøntsager

2 personerIngredienser:2 stykker kyllingebryst2 spsk vindruekerneolie10 spsk´teriyakisauce2 fed hvidløg i tynde skiver2 forårsløg, finthakkede1 tsk
Af: Uddrag fra Baronessens sunde fastfood af Caroline Fleming
https://imgix.femina.dk/media/41a2f439714140978fdf807cddf9f159.jpg

2 personer

Ingredienser:
2 stykker kyllingebryst
2 spsk vindruekerneolie
10 spsk´teriyakisauce
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 forårsløg, finthakkede
1 tsk ingefær, finthakket
1 rød peber i tern
1 broccolihoved, delt i små buketter
1 pose spinat
1 bakke minimajs

Tilbehør: Ris

Sådan gør du:
Skær kyllingebrysterne i tern, og vend dem i olien i en margretheskål. Tilsæt 1 fed hvidløg i skiver og 10 spsk teriyakisauce. Lad kyllingekødet marinere i ca. 20 minutter.
Opvarm en wok, hæld olien i og kom kyllingekødet og saucen i wokken. Tilsæt alle grøntsagerne, og steg retten i ca. 10 minutter.
Server retten i wokken med ris til.

Kilde: Baronessen sunde fastfood af Caroline Fleming, 249,95 kr. Lindhardt og Ringhof

Læs også