Mad

Kyllingesalat Vietnam style

af Louisa Lorang 15. december 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kyllingesalat Vietnam style. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsaltENDVIDERE:20 g helt tynde risnudlerkogende vand1 spsk. flydende honning4 spsk. fiskesauce½ dl limesaft2 tsk. hakket rød chilipeber el. efter smag¼ hvidkål, fintsnittet2 gulerødder i julienne1 rødløg i tynde både1 håndfuld plukket mynte1 håndfuld plukket koriander½ dl hakkede peanutsRist kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemtilberedte. Krydr med salt.Hæl kogende vand over nudlerne, og lad dem trække i et par minutter, eller til de er bløde. Dræn vandet fra.Rør honningen med fiskesauce, limesaft og chili. Pluk kyllingen i mundrette stykker. Vend kål, gulerødder, løg, nudler, mynte og koriander med dressingen, og smag til. Servér straks toppet med peanuts.Opskriften er til 2 personer.Det er oplagt at bruge en rest kylling til salaten. Det mørke kød gør sig også godt, så pluk bare lår, bryst, eller hvad der er tilbage af søndagskyllingenFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER