
Mad
Kylling med stegt salat og syltede løg
31. marts 2014af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Denne uges hverdagsopskrifter byder på nemme retter der nemt kan ganges op, hvis I bliver flere om spisebordet. Her får du opskriften på kylling med stegt salat og syltede løg
Kylling med stegt salat og syltede løg til 4 personer
Tid: 30 min. Ovntid: 55min. Evt. trækketid: 2 timer Stegt salat lyder måske lidt mærkeligt, men giv det en chance! INGREDIENSER 1 stor kylling 3 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber RISTEDE KARTOFLER 600 g små skyllede kartofler 50 g smør salt og friskkværnet peber SYLTEDE LØG 4 bananskalotteløg 1 dl vand 1 dl eddike 1 dl sukker STEGT SALAT 2 hjertesalathoveder TIL SERVERING 6 skiver serranoskinke 2 stilke frisk mynteOpskrift - sådan laver du kylling med stegt salat og syltede løg
1. Del kyllingen i kvarter, og læg stykkerne i en bradepande med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt og peber, og steg dem i en 200 grader varm ovn i 55 minutter. 2. Ristede kartofler: Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Hæld vandet fra, tilsæt smør, og rist kartoflerne let i gryden. Krydr med salt og peber. 3. Syltede løg: Pil løgene, og skær dem i både. Kog en lage af vand, eddike og sukker, og hæld den over løgene. Lad løgene trække, gerne et par timer. 4. Stegt salat: Skær hjertesalat i både, og steg dem på en grillpande ved høj varme, så de får striber. 5. Servér kyllingen med skiver af skinke, mynteblade, stegt salat og syltede løg, og hæld lidt af lagen fra løgene over salatenUGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mørbrad i kokos med gulerødder og broccoli - Få opskriften her
Æggekage med stegt flæsk - Få opskriften her
Spicy nudelsuppe med kæmperejer - Få opskriften her
Entrecote med couscous og bagte tomater - Få opskriften her