Mad

Krebinet asian style

af Louisa Lorang 17. maj 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er krebinet asian style. Få opskriften her

400 g hakket kalv og flæsk1 tsk. salt½ bundt koriander, hakket1 rød chili uden kerner og hakketfintrevet skal af 1 økologisk limefrugt (gem saften!)2 dl grov raspolie til stegningsaltSPIDSKÅLSSALAT:saft af 1 limefrugt2 tsk. sukker1 spsk. fiskesauce2 gulerødder i julienne (tynde strimler)½ spidskål i strimler½ bundt koriander, plukket50 g ristede cashewnødder, hakkedeTILBEHØR:kogte ris (gerne grove)Rør kødet med salt, koriander, chili og limeskal. Form farsen til 4 små bøffer, og vend dem i raspen. Steg dem i olie, til de er gennemstegte. Krydr med salt.Rør limesaften med sukker og fiskesauce, og vend gulerødder og spidskål i. Vend koriander og cashewnødder i. Anret de varme krebinetter med spidskålssalat, og servér straks med ris til.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER