
1. Karrybøffer: Læg kødet i en skål. Rens og hak chili. Hak koriander fint. Pil og pres hvidløg. Rør kødet sammen med chili, koriander, hvidløg, karrypasta og salt. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
2. Tomatsalsa: Skyl tomaterne, og skær dem i både. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Pluk koriander, og vend det sammen med limesaft, olie og tomater.
3. Myntecreme: Hak mynte, og rør det sammen med yoghurt, salt og peber.
4. Servér bøfferne med tomatsalsa, myntecreme, lunede naanbrød og limefrugt skåret i både.
TIP: Gnid de lunede naanbrød med et overskåret hvidløgsfed for at give brødet ekstra smag.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Tigerrejer i grøntsagssauce med parmesan - Få opskriften her