Hovedretter

Sandwich med tunsalat

Denne sandwich med tunsalat er perfekt til de dage, hvor aftensmaden skal på bordet i en fart.

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

2 dåser tun i olie
1 lille rødløg
4 spsk. god mayonnaise
4 spsk. græsk yoghurt 10 %
Salt og peber
½ citron

Syltet rødløg:

1 rødløg
1 dl æblecidereddike

Til servering:

½ agurk
125 g blandet grøn salat
8 sandwichbrød

Opskrift - sådan laver du sandwich med tunsalat

Syltet rødløg: Pil rødløg, og skær det i meget tynde både. Varm æblecidereddike i en kasserolle, så det netop når kogepunktet. Læg rødløgsbåde i et skoldet syltetøjsglas, hæld eddike over, og lad det køle af indtil servering.
 
Dræn tunen, og hæld den i en skål. Pil løget, og hak det fint. Rør tun, rødløg, mayonnaise, græsk yoghurt, salt, peber og citronsaft sammen til en jævn og grov konsistens.
 
Servering: Skyl agurken, og lav lange tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Skyl og tør salaten. Lun sandwichbrødene, og fyld dem med grøn salat, tunsalat, agurk og syltede rødløg.
 
 
UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Kyllingefad med pikantsauce

Onsdag: Spanakopita-tærte

Torsdag: Fettuccine med salsiccia og salvie

Fredag: Burger med bearnaisemayo

 

 

Læs mere om: