Hovedretter

Rødbede-suppe med feta

Ugens mandagsopskrift er rødbedesuppe med feta. Få opskriften her





300 g rødbeder, skrællede og skåret i terninger
2 stilke bladselleri i grove stykker
2 fed hvidløg i skiver
1 løg, hakket
olivenolie
1 lille bundt timian, bundet sammen
1 l grøntsagsbouillon
ENDVIDERE:
50 g feta
lidt plukket timian
TILBEHØR:
groft brød
Sautér rødbeder, bladselleri, hvidløg og løg i olivenolie i en stor gryde i ca. 5 minutter. Kom timianen i, og hæld bouillonen på. Lad suppen simre under låg i ca. 35 minutter, eller til alle grøntsagerne er møre. Tag timianen op, og kassér den. Blend suppen med en stavblender, og servér den rygende varm med smuldret fetaost og med lidt timian på toppen. Giv brød til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Tirsdag OnsdagTorsdagFredag

Læs mere om: