Hovedretter

Madplan: Kylling, jordskokkesuppe og bøffer

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have kyllingelår med rosmarin og ovnstegte kartofler, jordskokkesuppe med porrer og sprød parmaskinke og oksebøffer med røsti og sprød salat. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med FEMINAs madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

FEMINAs madplan i denne uge byder på

 

Mandag: Kyllingelår med rosmarin og ovnstegte kartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Jordskokkesuppe med porrer og sprød parmaskinke - Få opskriften her

Onsdag: Laks stegt i soja med nudelsalat - Få opskriften her

Torsdag: Koteletter med appelsinmarinerede gulerødder og boghvedekerner - Få opskriften her

Fredag: Oksebøffer med røsti og sprød salat med glaskål, rosenkål og æbler - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

Kød og fisk
8 kyllingeoverlår
100 g parmaskinke
600 g fersk laks uden skind
4 svinekoteletter
 
Frugt og grønt
1.400 g små kartofler
500 g jordskokker
1 løg
3 fed hvidløg
3 porrer
4 gulerødder
500 g gulerødder
200 g grønkål
400 g rødkål
1 glaskål (ca. 300 g)
250 g rosenkål
1 agurk
frisk ingefær, 1-2 cm
4 æbler
2 usprøjtede citroner
3 usprøjtede appelsiner
3 usprøjtede limefrugter
2 bundter rosmarin
1 bundt timian
1 bundt koriander
1 bundt dild
 
Ferskvarer og kolonial
2 æg
50 g brun farin
4 skiver rugbrød
1 l grøntsagsbouillon
1 dl sojasauce
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. tørrede chiliflager 
2 spsk. sesamfrø
100 g saltede cashewnødder
2½ dl boghvedekerner
250 g risnudler
 
Du skal også bruge
ca. 4 dl olivenolie
2½ dl neutral olie til stegning
5 spsk. sesamolie
1 spsk. smør til stegning
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 spsk. flagesalt
salt og friskkværnet peber