Hovedretter

And i tranebærsauce stegte rodfrugter

4 personerDet skal du bruge:1 kg små vaskede kartofler2-6 pastinakker4-5 gulerødder2-3 spsk olie½ stang vanille2 andebrysterSalt, peber2 dl

4 personer
Mamas madplan 5 3
Det skal du bruge:

1 kg små vaskede kartofler
2-6 pastinakker
4-5 gulerødder
2-3 spsk olie
½ stang vanille
2 andebryster
Salt, peber
2 dl appelsinjuice
4 dl andebouillon
40 g soltørrede tranebær
2 æbler

Sådan skal du gøre:

Tilberedningstid ca. 40 min.

1. Rids skindet på andebrysterne og steg dem ved god varme 12-16 min. på skindsiden.

2. Skræl pastinakker og gulerødder og skær dem i skiver på skrå. Steg rødderne i olie ved middel varme ca. 15 min. i en dyb pande sammen med en flækket vanillestang.

3. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.

4. Hæld fedtet fra og krydr andebrysterne med salt og peber. Hæld appelsinsaft samt bouillon over. Kom tranebærrene ved og lad det småkoge i ca. 10 min.

5. Skær æblerne i både og kom dem ved rødderne. Steg endnu 5 min. og krydr med salt og peber.

6. Skær andebrysterne i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server skyen til kødet sammen med kartofler og stegte rodfrugter.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3061 KJ (732Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 551 132 18
Kulhydrat 1408 337 46
Fedt 1102 263 36

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om: