
Grillede naanbrød med kylling, mango og koriandercreme
15. august 2013Tid: 20 min.
Grillede naanbrød med mango og koriandercreme
Dette skal du bruge
4 spsk græsk yoghurt 2%
1 spsk friskhakket koriander
Salt, peber
150 g kyllingefilet
Karry
1 naanbrød, ca. 130 g
½ mangofrugt
1 chili uden kerner
Vild med grill? Her får du 11 skønne opskrifter til grillen
Sådan gør du
1. Rør yoghurt og koriander sammen og smag til med salt og peber.
2. Krydr kyllingen med karry, salt, og peber og grill eller steg den i ca. 6 min. på hver side.
3. Grill hurtigt naanbrødet på begge sider og skær det i fire lige store stykker. Du kan også riste brødet.
4. Skær mangokødet fri af stenen, skræl og skær frugten i skiver.
5. Striml chilien fint og skær kyllingen i fire pæne og lige store stykker. 6. Fordel koriandercreme, mango, kylling og chili på brødene og pynt med lidt frisk koriander.
Prøv også grillet cæsarsalat med kylling og pocheret æg