10 opskrifter på alkoholfrie drinks og cocktails
Drinks & cocktails

Mocktails: Alkoholfrie drinks og cocktails til enhver smag

6. juli 2021
Olivia Zypikoff
Foto: Colorbox og Unsplash
Alkoholfrie drinks og cocktails, der er nemme at lave. Her får du inspiration til 10 forskellige smagfulde og farverige mocktails.

Alkoholfrie drinks og cocktails

Du skal ikke undvære oplevelsen af lækre drinks og cocktails, fordi du har fravalgt alkoholen. Vi har sammensat en bred vifte af lækkerier til enhver smag, både sure og søde, nemme og hurtige, og de mere eller mindre avancerede.

Mange af vores opskrifter fungerer både som cocktails til årets festlige lejligheder, samt læskende drinks til middagen og sommerhyggen. Her finder du vores 10 forskellige mocktails.

Hvis du alligevel ønsker at tilsætte alkohol, finder du blandt nogle af opskrifterne vores anbefalinger til spiritus, som passer til drinken.

1. Pink Dream

https://imgix.femina.dk/2021-12-10/pink_dream.png

Du skal holde drinksaften, og ønsker at imponere. Pink Dream er en fin lyserød cocktail helt uden alkohol; den har det søde udtryk, men den syrlige smag. Find opskriften her!

2. Brum-brombær

Læskende drink med brombær og citron

Brum-brombær er en let, læskende drink med brombærsirup og sukkerlage. Find her opskriften på en sød boblende sommerdrink.

3. Summer Fever

summer fever

Denne mocktail skriger sommer – kombinationen af mango smoothie og grenadine danner en afbildning af solnedgangen. Den er flot at se på, og smager samtidig fantastisk.

4. Boblende rabarberdrik uden alkohol

rabarber drink

Vores læskende rabarberdrik med citron fungerer både som en hverdagsdrik og kan serveres til festlige lejligheder – Prøv selv, og find ud af hvorfor.

5. Jomfruelig Piña Colada

pina colada

Hvem kan sige nej til en Piña Colada? Ikke os. Vi har sammensat en opskrift på klassikeren uden alkohol, og suppleret med cremet citronsorbet. Find opskriften lige her!

6. Aqua Fresca alkoholfri drink med vandmelon

vandmelon drink

På en varm sommerdag er frisk vandmelon vældig tiltrængt. Vi har forvandlet den eksotiske frugt til en lækker drink. Find opskriften lige her!

7. Virgin Mojito

Virgin mojito

Er du til friske og syrlige cocktails, er vores jomfruelige mojito noget for dig. Den er, som du kender den, dog uden rom. Vi anbefaler, at du afprøver vores versioner med passionsfrugt og jordbær. Find opskriften her!

8. Varm alkoholfri æbledrik med rosmarin

https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1349-aebledrik-med-rosmarin.jpg

Det er vinter og julefrokosterne nærmere sig – hvad skal jeg servere, hvis det skal være julet, festligt og uden alkohol? Prøv vores varme æbledrik med rosmarin uden alkohol. Find opskriften lige her!

9. Jordbærlimonade

Jordbærlemonade

Elsker du også jordbær? Her er opskriften på en læskende jordbærlimonade med danskvand og citron – perfekt til dansk sommer. Den kræver få ingredienser og er lynhurtig at lave.

10. After Dark

Black and White Russian Cocktails with Vodka, Coffee Liquor and Cream. Homemade iced Alcohol Boozy Black Russian and White Russian drink with coffee beans on wooden background, copy space.

Der er intet som kaffe til at pifte én op. Her får du opskriften på vores kaffe mocktail, After Dark, som tager dig på en rejse gennem smage af lakrids, ingefær, cremet mælk og ikke mindst kaffe.

Læs også