

Græskarmuffins med kerner
6. oktober 2015Opskriften giver 16 STK.
TID: 30 MIN. + BAGETID: 25 MIN.
Ingredienser:
300 g græskar, hokkaido eller butternut
300 g rørsukker
3 æg
1 knsp. salt
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 dl olie
20 g græskarkerner
½ dl groft rørsukker
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Halver græskaret, fjern kernerne med en ske og skrab kødet ud. Sørg for at få det hele med.
3. Findel græskarkødet i en foodprocessor, tilsæt sukker og æg og miks det godt.
4. Tilsæt salt, mel, bagepulver, kanel og olie og miks igen godt.
5. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme.
6. Drys dem med en blanding af græskarkerner og sukker og bag dem i ca. 25 min.
7. Lad dem afkøle i 15 min. på rist, inden de serveres.
Energi pr. stk.: 220 kcal.
Fordelt på: protein 7%,
kulhydrat 63%, fedt 30%
10 opskrifter på dejlige desserter
Læs også
