Desserter

Chokoladetærter med kirsebær

23. oktober 2008
af Louise Dandanell Ørsted
chokoladetærte, kirsebær, After, Eight, pebermyntechokolade, tærtedej, chokolade, amarena, is,

Tid: 30 min. + bagning + afkøling100 g After Eight eller lign.pebermyntechokolader1 rulle tærtedej125 g mørk chokolade50 g smør12 Amarena-kirsebær i sirupTilbehør:IsSirup (fra kirsebærrene)Læg After Eight-stykkerne i fryseren. Rul tærtedejen let ud og fordel den i 4 portions-tærteforme. Bag tærtebundene ved 180 grader i ca. 20 minutter, til de er lysebrune og gennembagte.Hak den mørke chokolade. Smelt smørret med chokoladen i en gryde over lavt blus. Hak de iskolde After Eight-stykker. Tag gryden af varmen og vend den hakkede After Eight i. Fordel straks massen i de færdigbagte, afkølede tærtebunde. Lad tærtefyldet stivne ved stuetemperatur i ca. 1 time.Fordel kirsebærrene på tærterne og servér dem med is og sirup.