Desserter

Bananpinde med chokolade

20. juli 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
En let og sundere isdessert, hvor bananen har hovedrollen.

En let og sundere isdessert, hvor bananen har hovedrollen. Bananpinde med chokolade

Ingredienser Fremgangsmåde 8 stk.4 faste, men modne bananerLidt mørk chokoladeLidt hvid chokoladeKrymmelKokosmel Halver bananerne og frys dem ned i 3-4 timer.Smelt chokoladerne hver for sig og dyp de frosne bananer heri.Dyp straks i henholdsvis krymmel og kokosmel og læg dem i fryseren igen.Lige til at tage ud og spise.

6 lækre opskrifter på rigtig sommeris, med masser af frisk frugt og lidt for enhver smag.

Appelsin-sjapis Bananpindemed chokolade Blåbærparfait Hindbær-yoghurtis Jordbæris Karlas frugtispinde