Mad

Citron-snitzel med porre-peberrod

af Louisa Lorang 14. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er citron-snitzel med porre-peberrod. Få opskriften her

2 porrer i tynde skiverlidt smør og olie til stegning125 g mascarpone1-2 spsk. citronsaftsaltrevet peberrod, efter smagENDVIDERE:2 spsk. olivenolie1 spsk. citronsaft2 skinkesnitslersalt1 tsk. revet skal af økocitronTILBEHØR:100 g blandet salatgerne plukket dild, hvis du har mere tilbage fra tirsdaglidt olie og eddike500 g ristede kartoflerSautér porrerne i lidt smør og olie på en varm pande. De skal ikke tage farve, men bare blive let møre og klare. Tilsæt mascarponen, og lad den smelte. Smag til med citronsaft og salt. Tag panden af varmen, og tilsæt peberrod efter smag.Bland olie og citronsaft; pensl snitslerne med marinaden. Gril dem på en varm grillpande i et par minutter eller tre på hver side, eller til de er gennemstegte. Krydr med citronskal og salt, og servér straks med lune porrer, salat vendt med olie og eddike og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER