Mad

Citron-kylling med nudelsalat

af Louisa Lorang 4. oktober 2012
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Ugens onsdagsopskrift er citron-kylling med nudelsalat. Få opskriften her

Jeg bruger gerne risnudler til denne salat. Jeg plejer at lægge dem i kogende vand og lade dem trække møre. Det er nemmere at styre end at koge dem. Men tjek pakken, og prøv dig frem.

2 kyllingebrystersaft af 1 citronlidt olie til stegning2 spsk. honningsalt

NUDLER:125 g nudler, gerne risnudlerkogende vandsaft af 1 citron3 spsk. soja1 tsk. sukker1 rød chilipeber, hakket (eller efter smag)½ mango i terninger1 avokado i terninger1 agurk i både1 bundt koriander, hakket

Flæk brysterne igennem, og vend dem med citronsaft. Gril dem på en varm pande, til de er gennemstegte. Kom honning på det sidste minut, men pas på, den ikke brænder. Krydr kyllingen med salt.Kog imens nudlerne i kogende vand, og lad dem trække møre, eller følg anvisningen. Skyl dem i koldt vand; lad dem dryppe af, og vend dem med citronsaft, soja, sukker, chili, mango, avokado, agurk og koriander. Smag til, og servér straks kyllingebrysterne med nudelsalaten.Opskriften er til 2 personer

TIP: Kyllingen kan skæres i skiver og vendes i salaten. Så får du en praktisk og helt igennem lækker salat til madpakken.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Torsdag

Fredag