Butterdejssnitter med blommer & marcipan
Tid: 25 minutter. Bagetid: 20 minutter Antal: 12 stk. DET SKAL DU BRUGE 300 g butterdej 150 g marcipan 6 blommer 1 tsk. vaniljepulver 2 spsk. honning 1 æggeblomme til pensling 50 g mandelflager Opskrift - sådan laver du butterdejssnitter med blommer & marcipan
Tænd ovnen på 175°. Skær butterdejen i 12 rektangler, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Riv marcipanen groft på et rivejern, og fordel den på butterdejsstykkerne, men lad kanten være fri. Skyl blommerne, skær dem i tynde skiver, og læg dem i en skål. Vend dem med vaniljepulver og honning. Fordel skiverne oven på marcipanen. Pensl kanterne med æggeblomme, og drys med mandelflager. Bag butterdejssnitterne i ovnen i 15-20 minutter, til kanterne er flot gyldne. PRØV OGSÅ:
Blommekage med lakridsskyr