
Mad
Avocadodip med grillede rejer
7. juli 2010af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 20 min.Til 4 personer½ rød chili2 avocadoer3 dl hønsebouillon½-1 spsk stødt koriander4 skiver rugbrød10 g smør12 store rejer4 spsk creme fraiche
TID: 20 min.
Til 4 personer
½ rød chili
2 avocadoer
3 dl hønsebouillon
½-1 spsk stødt koriander
4 skiver rugbrød
10 g smør
12 store rejer
4 spsk creme fraiche 18%
Frisk brøndkarse
Prøv også:
Kartoffelsalat med kylling, ærter og avocado Tunburger med wasabi-mayonnaise og avocadoAvocado-grapesalat
Skaldyrssalat med æble og chili Butterdej med pære og blåskimmelost
Rens chilien og hak den fint.
Halver avocadoerne, fjern stenene og kom avocadokødet i blenderen.
Blend avocadoerne og spæd til med bouillon, til dippen har en let cremet konsistens.
Tilsæt chili og koriander og smag dippen til med salt og peber.
Skrab rugbrødsskiverne med smør på begge sider og rist dem sprøde på en pande.
Lad dem afkøle og skær skiverne i stænger.
Pil rejerne og rist dem på en grillpande i 2 min. på hver side.
Anret dippen i portionsskåle med en skefuld creme fraiche i.
Pynt med brøndkarse og server de varme rejer og sprøde rugbrødsstænger til.