
1. Kartoffelrøsti: Skræl kartoflerne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden af dem, og læg dem i en skål. Tilsæt hakket hvidløg, friskhakket timian, salt og peber. Varm en pande op med olie. Form 4 røstier, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side.
2. Smag på stenbiderrognen, og tilsæt evt. salt. Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Læg en halv avocado på hver tallerken, og fyld den med stenbiderrogn.
3. Dressing: Rør alle ingredienserne sammen, og fordel dressingen oven på stenbiderrognen. Pynt med dild, og servér med kartoffelrøsti.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Ribeye-bøffer og quinoasalat med grønkål, gedeost og pære – Få opskriften her
Tunbøffer med mangosalat og nye kartofler – Få opskriften her
Frisk pasta med ærtepuré og mynte – Få opskriften her
Spinatsalat med æg, bacon og rugbrødschips – Få opskriften her