Aftensmad

Pomelosalat med rucola og avocado

af Timm Vladimir 11. december 2014
Foto: Columbus Leth
Pomelosalat med rucola og avocado passer godt til julens sulemad. Få opskriften her

Pomelosalat med rucola og avocado 

Frugt i en salat bidrager med dejlig sødme, så man ingen komplicerede dressinger behøver.   INGREDIENSER 2 pomeloer 400 g rucola 2 avocado 50 g usaltede cashewnødder olivenolie saft af 1 citron salt og friskkværnet peber  

Opskrift - sådan laver du pomelosalat med rucola og avocado 

  Skær den tykke skræl af pomeloerne, pil frugtkødet helt fri af de hvide hinder, og bræk det i små stykker. Skyl og tør rucola. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Bland det hele forsigtigt, og vend cashewnødder i. Dryp med olivenolie og citronsaft. Smag salaten til med salt og peber.  

FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN

Caprisalat med semidried tomater og oliven - Få opskriften her

Pæresalat a la grillet cheese-sandwich - Få opskriften her

Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner - Få opskriften her

Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler - Få opskriften her

Rødkålssalat med appelsiner og ribsdressing - Få opskriften her