Erotiske noveller: Hans manddom dunkede mod hendes lår i takt med at hans fingre uden besvær gled op i hende. Dette øjeblik måtte aldrig ende
Kærlighed og sex

Erotiske noveller - Den velkendte dans

11. juni 2013
Af Maria Holmen, Foto: Pantherstock 06/11/2013 - 00:00
Erotiske noveller: Hans manddom dunkede mod hendes lår i takt med at hans fingre uden besvær gled op i hende. Dette øjeblik måtte aldrig ende

Erotiske noveller - Den velkendte dans

Et rus af adrenalin pumpede igennem hendes årer. En mild angst hamrede i hendes brystkasse. Rytmen spillede i takt med hendes bankende hjerte. Dunk, dunk, dunk - en frygtsom melodi. Hun lod øjnene glide hen over de mørke skygger, hendes syn sløret af en grålig sammensmeltet masse - ukendte silhuetter. Svedige hænder brugte nervøst nederdelen til aftørring. Pludselig overopmærksom på sine omgivelser. Strømmen var gået og havde bragt mørket over dem. Nu stod hun alene iblandt de anonyme skygger tilhørende hendes medmennesker. Stilheden i den trænge elevator var øredøvende. Stemningen der var smurt tykt med deres frygt, havde gjort atmosfæren tung og ubehagelig. Lyden af hendes voldsomt hamrende hjerte virkede invaderende i hendes egne ører. Dunk, dunk, dunk.

Strømafbrydelsen havde chokeret dem alle. En flok anonyme mennesker summede hver især over deres egne lyster uden den mindste anerkendelse af hinanden, og så blev verden mørklagt. Nu var de fanget sammen i det uventede mørke. En stor flok tilfældige mennesker i en og samme alt for lille båd. Situationen var alt for intim for en flok mennesker der ikke kender hinanden. Måske var det derfor hendes hjerte hamrede så hårdt? Dunk. Hun havde aldrig set disse mennesker før. Det eneste de havde til fælles var at de alle havde fravalgt bygningens trappe og taget elevatoren. Dunk.

Læs også: Erotiske noveller - Kontaktannoncen

Der var noget ved mørket. Ved frarøvelsen af belysningen var hendes andre sanser blevet skærpet. Den uvirkelige fornemmelse bredte en ukendt følelse af spænding i hendes mave. Den bredte sig gennem hendes krop som et narkotikum. Blodet dunkende i hendes ører som hendes puls dansede af sted. Hendes brystkasse hævede og sænkede sig i takt med at hun trak vejret dybt. Et tungt åndedrag forlod hendes delikate læber. En velkendt følelse varmede under nederdelens beskyttende lag.

Læs også: Erotisk roman "En kvinde går ind på en bar". DIN (sex) fantasi bestemmer handlingen

Kunne de andre i elevatoren mærke hvordan situationen påvirkede hende? Hun var spændt stramt som strenge på en violin, og kunne blot vente på at en streng bukkede under for presset. Hun ønskede inderligt at nogen ville distrahere hende fra den klaustrofobisk intime situation. Forskellige dufte invaderede hendes sanser, en sted duftede en dame behageligt af roser, et andet sted hang en tung lugt af sved. En lugt der normalt ville frastøde hende, men i den lille mørklagte elevator virkede den primitive lugt dyrisk, nærmest tiltrækkende. De andre i elevatoren var begyndt at konversere, paniske stemmer søgte efter beroligende ord mens de ventede på hjælp. Ordene nåede ikke ind til hende, hun var fanget i sit eget erotiske forspil.

Varmen spredte sig, i ubevidst vane pressede hun sine lår sammen. Hun burde være flov over sine dampe trusser, men ingen skam meldte sin ankomst. Spændingen kildede i maven. En velkendt fornemmelse vældede op i hende. Hun blev iagttaget. Et sted i mørket var der havde valgt at hvile sine øjne på hende. Nøgen under en ukendt beundres blik følte hun glæden sive ud i hendes allerede fugtige trusser. Kunne denne beundre mærke den unægtelige lyst der havde bredt sig i hendes mave? Dunk.

Der var bevægelse i elevatoren, nogen vadede utålmodigt rundt. Et undskyld blev mumlet da to stødte sammen, men alt dette var meget fjernt fra hende. Under tumulten var hendes beundre trådt tættere på. En varm ånde faldt ind over hendes ansigt. Hun lukkede øjnene og lod følelsen af at være tæt på et andet menneske skylde ind over hende. Hun blev forskrækket og trak vejret dybt da en hånd blev sat på hendes hofte. Langsomt tegnede den fantastiske mønstre og mysterier ned langs hendes lår. Med hvert et strøg af en finger fulgte et løfte om mere, meget mere. Hun forsøgte at holde det tilbage, men hendes krop dirrede af spænding mens den ukendte hånd kærtegnede hende på den mest uskyldige vis. Hun pressede lårene sammen hårdt og kuldegysninger spredte sig igennem kroppen på hende. Hun mærkede hvordan hendes brystvorter strittede imod det materiale der holdt dem indespærret. Hendes øjne gled ufrivilligt i og om muligt bankede hendes hjerte endnu hurtigere. Hånden hvilede igen på hendes hofte, en tommelfinger gled frem og tilbage og nussede toppen af hendes lår. Hun havde andre tanker om hvor den hånd kunne være. Burde være. For hendes indre blik gled hånden under hendes skørt, trak blidt hendes trusser til siden og kærtegnede hendes åbning. Hånden var erfaren og kendte til kødets lyster. Drillende drejede en finger langsomt mod målet for blot at forsvinde igen. Hun gispede lydløst da den anden hånd sluttede sig til den første og trak hende tilbage til virkeligheden. Forsømt og ignoreret dunkede hendes klitoris. Hun vidste at det var forkert, dette var en fremmed, men det blide og erotiske spindelvæv hånden tegnede på hendes lår fik hendes indre til at synge.

Mellem usynlig nydelse og reelle gudeskønne kærtegn kunne hun konstatere at skikkelsen, der skabte disse vidunderlige følelser inde i hende var en mand. Hans tommelfinger havde sneget sig op under kanten af hendes bluse og den føltes ru, huden var hård, som en mand der var vant til at arbejde med hænderne. Tanken tændte hende, og hun var ikke skuffet over at opdage at hendes anonyme legekammerats hænder tilhørte en mand. Det var meget længe siden hun havde haft en mand. Normalt længtes hun efter det intime selskab som kun en anden kvinde kunne give. Men der var noget specielt ved denne mand. Hun havde ikke haft anden kontakt med ham end hans hænder og alligevel var hun draget imod ham. Hans dyriske seksualitet skinnede klarere gennem mørket end noget andet lys kunne gøre. Ja, hun trængte til en mand.

Hun længtes efter tilfredsstillelse og var dryppende våd. Mandens hænder var stadig fast placeret på hendes hofter hvor hans fingre langsomt malede ukendte billeder, hendes krop var lærredet. Hun holdt vejret og dirrede af spænding. Det var ulideligt at stå der og lade som ingenting, når hun allermest havde lyst til at skrige og lade hendes begær omfavne dem begge. Hånden stoppede helt den intime bevægelse, næsten som ventede den på tilladelse til at gå endnu videre. Hun gjorde intet, stilheden var nervepirrende, vidste han ikke at han allerede havde tilladelse til at fortære hende fuldstændig?

Efter de længste sekunder i hele hendes liv følte hun en tommelfinger glide ned under kanten af hendes nederdel. Hun slap et åndedrag hun ikke vidste hun havde holdt inde. Hans finger trak et spor af ild efter sig og hun var klar til at lade flammerne opsluge sig. Et lille næsten uhørligt støn forlod hendes læber og selvom hun ikke kunne se ham, kunne hun mærke hans mund krølle op i et selvtilfreds smil. Hvem var denne mand der fik hende til at føle alle disse uendeligt seksuelle og forbudte følelser? Hun vidste ikke hvem han var, var han var gift? Og hvad så hvis han var? Havde han mørkt hår, var det lyst? Hvad lavede han i denne elevator? Var det hendes bankdirektør? Den unge mand der altid sad ved kassen i Netto? Hun besluttede sig for at hun ikke ønskede at kende svaret. Dette var hvad hun trængte til, spændingen, det forbudte. Hun længtes efter det som en tørstig fanget i Sahara.

Før hun havde tid til at nyde hans nye dristighed i fulde drag, fjernede han hånden fra kanten af hendes nederdel. Et skuffet åndedrag forlod hendes mund, og for første gang siden de var begyndt deres dans ønskede hun at et lys blev kastet på dem, så hun kunne læse hans øjne. Hvilke historier ville de fortælle hende? Et chokeret pust røg ud for hun kunne stoppe det. Imens tanker om hans øjne brændte for hendes indre førte han hans hånd op under hendes nederdel og gled sine talentfulde fingre hen over hendes bare lår. Et sted i elevatoren var der en der spurgte om hun var okay. Irriteret over sin dumhed, men samtidig utroligt tændt over næsten at være blevet opdaget i deres beskidte leg, fik hun fremstammet at hun havde det fint. Hendes mystiske mand smilede igen. Han tog et skridt frem og bragte dem næsten umuligt tæt på hinanden. Hun følte hvordan han lænede sig frem i mørket, og ventede nysgerrig indtil hun mærkede hans tunge massere hendes kraveben. I dens sted efterlod den våde flammende spor hele vejen op til hendes øre. Hvor hun ønskede at flytte denne tunge andetsteds. Hendes brændende skød havde brug for dens talent. Hans ånde varmede hendes kind. Langsomt og blidt følte hun hans tænder imod hendes øreflip. Det jag der gik igennem hende blev fulgt af et dybt støn. Hun kvalte det ved at begrave hovedet i hans skulder. Hun kunne mærke hvordan smilet forsvandt fra hans læber. Atmosfæren omkring dem var levende, begæret lå tungt over dem. Hendes underliv klistrede med beviset om hvad nærværet af denne mand gjorde ved hende. Hendes hjerte hamrede nu i takt med hver en pirrende fiber i hendes krop, og den frygtsomme melodi var blevet erstattet med en dyrisk lidenskabelig takt. Dunk, dunk, dunk.

Han pressede sin indespærrede manddom mod hendes lår, gned sig op ad hende som en hund i løbetid. Han var stor, umuligt stor. Hun måtte rette sig selv, han var ikke en hund, han var en løve og han havde magten til at misbruge hende på det groveste, hvis han ville, ville hun lade ham gøre det. En ulidelig trang til at smage ham bredte sig i hendes mund. Vand samledes bag hendes fyldige læber ved tanken om at lade hendes tunge løbe hen over hans skaft, tanken om at suge ham tør til hans ben knækkede sammen under ham. Kunne hun have det hele i munden? Hvor ville hun gerne finde ud af det, men det kunne ikke lade sig gøre, ikke i den lille mørklagte stillestående elevator, hvor de endda var langt fra alene. Desværre.

Imens tanker om hans svulmende lem og dets salte smag stadig sad imaginært på hendes læber, gled hans talentfulde fingre ind til hendes allerhelligste. Før hun vidste af det trykkede han en hånd hårdt ned over hendes mund og rev med mere kræft end hun havde ventet hendes undertøj til side, og skubbede uden varsel en finger dybt ind i hende. Hendes ben dirrede og en vild liderlighed dunkede i hver en afkrog af hendes krop. Med det samme begyndte han hans magi, med en fast rytme stak han fingeren i bund, drejede og jagede den ind igen. En ruhudet tommelfinger pressede ned på hendes klit og et jag af nydelse dirrede i hende. En finger mere sluttede sig til den første. Stadig klemte han for hendes mund og hun sugede en af hans fingre til sig. Slikkede den som hun længtes efter at gøre ved hans opsvulmede lem. Hun lod tungen glide hen over den og bed blidt i spidsen for dernæst at suge hårdt. Hans manddom dunkede mod hendes lår i takt med at hans fingre uden besvær gled op i hendes stramme uendeligt våde kanal. Dette øjeblik måtte aldrig ende.

Han drejede fingrene i hende, og hun mærkede hvordan hendes krop sendte en strøm af væske hen over dem. Han befølte hendes læber som de aldrig var blevet før, hans tommelfinger dansede hen over hendes klit. Han tilføjede en tredje finger. Hendes ben gav efter, og hun stod nu lænet helt op af hendes mystiske elsker. Hendes kød brændte, hendes ryg var spændt stramt, hendes klitoris dunkede under den søde tortur han udsatte den for. Han fingrede hende hårdt og ubarmhjertigt, de trommede en dyrisk takt med hendes indre. Hans tænder dannede mønstre hen over hendes overfølsomme hals, det var alt for meget, hendes sanser var ved at eksplodere. En velkendt spænding begyndte at sprede sig i hendes mave. Der var ild i hendes blod, hendes hjerte dunkede i takt med at han brutalt stak i hende med hans fingre. Hun var døende, årsagen? Ren nydelse.

Hun længtes efter at gøre for ham hvad han gjorde for hende. Hun ville elske med denne ukendte gud. Nej ikke elske, hun ville kneppe. Lige nu ville hun intet andet end at rive hans invaderende fingre ud og ride ham til de begge orgasmede skrigende. Hun ville få ham til at tigge og bede for hans nydelse, mens hun legede med hans opsvulmede dunkende lem til han ikke kunne trække vejret længere. Tanken om hvordan han ville fylde hende ud, indtil han til sidst ville skyde sin varme ladning dybt ind i hende gav hende kuldegysninger. Ikke for første gang forbandede hun deres placering i elevatoren.

Hun kunne ikke klare mere, hele hendes krop gik i kramper, hendes bryst hamrede, og nydelse på det allermest dyriske plan bredte sig igennem hende. Hele hendes krop sang mens hendes orgasme vaskede hen over hende. Stadig med hovedet presset mod hans puls trak hun vejret tungt og dybt. Han trak fingrene ud af hende og førte dem op i mellem dem. Hun løftede hovedet, og havde det ikke været for mørket ville deres øjne have mødtes. Han lænede sig helt frem mod hende. Hun kunne mærke hans ånde mod hendes ansigt, og det gik op for hende at de ikke engang havde delt et kys. Hans utvivlsomt uimodståelige kysseklare læber havde ikke berørt hendes. Efterchokket dunkede stadig i hendes indre og hendes mave føltes som ville den aldrig stoppe med at kilde. Men hun var grådig, hun ville have et kys med. Langsomt lænede han sig umuligt tættere på hende, men frem for at placere hans læber mod hendes brændende læber og lade deres tunger duellere placerede han hans indsmurte fingre i hans egen mund og smagte hendes safter. Han gav sine fingre et ordenligt slik og lod derefter selv samme fingre glide hen over hendes læber. Hun kunne smage sig selv på dem, blandet med hans unikke smag. Følelsen var ubeskrivelig, og hendes skød skreg endnu engang efter at smage hvad han havde at tilbyde.

Hendes ukendte elsker trak sig tilbage. Der var en rumsteren blandt de andre i elevatoren, og så tændtes lyset. Hun klemte øjnene sammen for at beskytte dem mod det stærke lys. Ivrigt lod hun øjnene glide hen over de forskellige mennesker i elevatoren. En ung fyr stod længst fra hende, han kiggede ikke på hende men utålmodigt på sit ur. Det virkede til at denne elevator var det sidste sted i verden han ønskede at være. Ved siden af ham stod en herre i 40’erne. Han kiggede heller ikke på hende, men snakkede beroligende til en ældre dame ved siden af ham. Ud over de to stod der i det ene hjørne to karrierekvinder og kvidrede sammen om deres job. En dreng på omkring de 17 havde travlt med at ignorere verden via hans høretelefoner der spillede et nummer hun ikke kendte. To mænd på omkring de 30 stod stille og studerede elevatordesignet, deres blikke gled rundt, og hun kunne have svoret den ene kiggede forbipasserende på hende. Ud over det så ingen af menneskerne i elevatoren ud til overhovedet at anerkende hendes eksistens. Var det ikke for hendes gennemvædede trusser som bevis havde hun troet det hele var en drøm. For evigt kunne hun undre sig over hvem den mystiske mand var, ham der havde fået hendes indre til at danse. Hun ønskede aldrig at forlade elevatoren igen, men som strømmen returnerede således gjorde hverdagen, men resten af dagen sang hendes krop som aldrig før.

FLERE EROTISKE NOVELLER

Ferniseringen - læs den her

En almindeligdag på kontoret - læs den her

Vinterferie - læs den her

Hedebølge - læs den her

Læs også