Erotiske noveller: Med et fast tag vendte han hende om på siden, holdt fast i hendes hofter og stødte voldsomt til. Orgasmen styrtede ud i kroppen og op i hjernen. Hun kom og kom
Kærlighed og sex

Erotiske noveller - En almindelig dag på kontoret

11. juni 2013
Af Silvia Cornelli
Foto: Pantherstock
Erotiske noveller: Med et fast tag vendte han hende om på siden, holdt fast i hendes hofter og stødte voldsomt til. Orgasmen styrtede ud i kroppen og op i hjernen. Hun kom og kom

Erotiske noveller- En almindelig dag på kontoret

Nogle mænd har bare blikket. Yasmin havde altid været dybt fascineret af de mænd, der virkelig turde sende og fastholde dét blik. Det direkte blik, der pludselig kan ramme én, mens man danser på et dansegulv, hænger i en bar eller – allerbedst - hvis det sker en helt almindelig kedelig morgen på vej ned ad Strøget. Blikket, der afslører et dybt begær hos den, der sender det, og som får kroppen til at snøre sig helt sammen hos den, der modtager det. Man mærker de systematiske stød ned gennem mellemgulvet, så det er umuligt at koncentrere sig om noget andet, end tanken om manden og blikket, der grådigt trænger ind overalt i én. Det er det blik, der har dyb, varm sex med hele ens krop, hjerne og alle sanser, selvom man ikke så meget som har rørt hinanden.

”Åh, hvor jeg dog savner at mærke en øjenorgasme.” Yasmin sad grundende foran sin computer hos Advokatfirmaet Hefner & Co – perfekt som altid – velklædt fra inderst til yderst i bløde og skinnende stoffer, der strammede de rigtige steder. Hun elskede følelsen af at have gjort sig attraktiv. Hun havde underkjole på. En af hendes tidligere elskere, med sans for detaljen, havde haft en passion for underkjoler. Han havde udførligt forklaret, hvor dybt erotisk, det var, når man som mand fik lov til virkelig at klæde en kvinde af - lag for lag, lade fingrene glide ned over de glatte stoffer, mærke de bløde former indenunder og kærtegne hvert lille stykke bar hud på vejen. Inderst skulle hun have underkjole på, ingen trusser, men hofteholdere, sådan at der var fri passage for ham til at trænge ind, når som helst han fik trang til at tage hende.

Læs også: Erotiske noveller - Udlejeren

De var gået fra hinanden for flere år siden, men siden havde hun havde aldrig gået i andet end underkjoler. Det fik hende til at føle sig ultrafeminin, og samtidig kunne hun lide fornemmelsen af at være tilgængelig for sex. Uden på underkjolen havde hun et stramt, sort pencilskirt – en hvid skjorte, der lige afslørede det øverste af blonden og et par høje, sorte lakstiletter. Stramt, elegant og rå sexet.

”Yasmin, gider du lige komme herind?” kaldte hendes chef. ”Du ved, at Peter er startet i Merger & Acquisitions-afdelingen, og jeg ville egentlig gerne have, at du tog ham med til virksomhedsoverdragelsen lørdag aften her på kontoret – passer det?” ”Det passer mig fint,” sagde Yasmin. Hun havde ikke mødt Peter endnu og gik derfor hen til hans kontor for at hilse. Han sad med ryggen til hende. Han vendte sig om, og hvis det øjeblik havde været en film, havde man afspillet det i slowmotion. Han havde det vildeste blå blik, var høj, mørkhåret, markeret og maskulin. De begyndte at tale – og jo mere de talte, jo mere intensivt stirrede de på hinanden. Med kendermine lod han sit blik vandre ned over hendes krop. Det føltes fuldstændig, som om han borede sin pik ind gennem hende, kneppede hende og nød det voldsomt. Bare ved tanken kom hun til at udbryde et støn, og han smilede.

Lørdag mødtes de på kontoret, der lå mennesketomt hen. Da hun trådte ind i mødelokalet, var Peter og modpartens to advokater ankommet. De faldt alle i snak. På mærkværdig vis kunne hun mærke, at der var opstået en samstemmende kontrakt mellem mændene. Der var ingen undertone af aggression i det, men at et begær sad i halsen på dem alle, var tydeligt. De var lige gået i gang med at diskutere overdragelsen, da det uafvendelige skete, som hun både havde håbet og frygtet.

”Yasmin – jeg kan sige med sikkerhed, at vi alle sammen sidder og tænker på, hvordan du ser ud nøgen. Det gør vi mænd altid, når vi er til møde, og der er så smuk en kvinde iblandt os,” sagde Peter med oprigtighed i stemmen. De to andre mænd så først forbløffede rundt, men så lænede de sig afventende tilbage. Yasmin mærkede lysten, føle sig sexet og sikker og begyndte langsomt at knappe sin kjole ned. Alle holdt vejret, for ingen var helt klar over, om hun virkelig ville gennemføre. Men langsomt lod hun kjolen glide af sig – så hun stod i de høje, sorte laksko, den glatte underkjole og sit gennemsigtige undertøj fra Viola Sky.

”Tag din underkjole af,” sagde Peter bydende. Han havde hurtigt taget pladsen som alfahannen. ”Nej, vent lidt, den kan du tage af hende,” sagde han og pegede på modpartens ene advokat, Jacob. Jacob kom over, og med begge hænder førte han det glatte stof ned over hende, så hans hænder kunne mærke efter på alle kroppens former.

Læs også: Erotisk roman "En kvinde går ind på en bar". DIN (sex) fantasi bestemmer handlingen

”Du kan fjerne hendes bh – men du skal tage på hendes bryster, så vi andre kan se dem,” sagde Peter til den anden advokat, Martin. Han kom over og fjernede bh’en med en sikker bevægelse, og begyndte så at tage på hendes bryster: ”De fylder mine hænder perfekt,” sagde han og stillede sig tæt bag hende, så hun kunne mærke den stive pik mod sine baller.

”Hold nu kæft, du ser godt ud uden tøj. Drej rundt ”, sagde Peter, og Yasmin adlød. ”Jeg skal være den, der mærker hende først.” Yasmin tog et viljeløst tilløb til at protestere, men mærkede længslen efter hans hænder. Han stillede sig bagved hende og masserede ryggen, langsomt og grundigt - inden han stak sin hænder ned bag hendes baller og fik hånden ind mellem hendes ben, hvor han lod pegefingeren langsomt og blidt glide frem og tilbage. Frem og tilbage. Hun blev vådere og vådere, så stak han en finger til op. Hun så op på Peter og gjorde mine til, at han gerne måtte gå videre: ”Nej min skat, ikke endnu.”

Jacob og Martin var i mellemtiden begyndt at massere deres pikke, der stod stift ud bag det tætte stof på bukserne. Peter lagde hende på mødebordet på en bunke cashmere-tæpper, der lå på sofaen. ”Tag jeres slips af,” sagde han, og de tre gik i gang med at binde hendes ben fast til det øverste af bordbene. Yasmin nød det. Nød opmærksomheden, nød de bløde tæpper, nød at det var tre mænd, der vidste, hvad de gjorde.

De blindfoldede hendes med en sort sovemaske, Peter havde haft med, og han hviskede: ”Nu begynder det.” Han bad de to advokater om at tage plads på hver sin side af bordet. Og så begyndte de ellers at diskutere overdragelsen. Yasmin, som stadig havde hænderne frie, begyndte at røre ved sig selv.

Peter gav pludseligt signal: ”Hun er jeres. Men jeg er den eneste, der må komme i hende.” Yasmin rejste sig halvt op, og de løsnede hendes ben. Hun lagde sig først på knæ foran Martin og gav ham et blowjob - uden et ord. Hun kunne godt lide at se hans begær og mærke hans hænder køre hendes hoved hårdere og hurtigere frem og tilbage på hans pik, indtil han kom i munden på hende. Jacob så til og var ved at eksplodere, da det blev hans tur. Der var noget hårdt og fedt og brutalt og dyrisk ved at gøre det to gange og virkelig give sig hen til det, mærkede Yasmin.

Da de var færdige, bad Peter dem underskrive aftalen, takkede for samarbejdet og tog afsked. Han vendte sig mod hende: ”My Love, så er det os.” De lagde sig på tæpperne på gulvet. ”Fra sekundet du trådte ind på mit kontor, har jeg villet have dig. Jeg vil have din overgivelse, jeg vil se og vide alt.”

Hun blev helt paf. Han spredte hendes ben, stak spidsen af sin pik ind og førte den frem og tilbage i rytmiske stød. Han trak sig ud og begyndte at strejfe hende mellem benene. Han byggede langsomt op til et ulideligt stadie ved at dyrke antydningens kunst med et par velplacerede overraskelsesangreb. ”Du skal sige, når du er ved at komme,” sagde han alvorligt.

Da hun følte, hun var ved at briste af begær, løftede hun hånden, og han stak en finger op og drejede den resolut rundt, så hun råbte af liderlighed og kun ønskede at blive taget - hårdt. Med et fast tag vendte han hende om på siden, holdt fast i hendes hofter og stødte voldsomt til. Orgasmen styrtede ud i kroppen og op i hjernen. Hun kom og kom. Varmen og rødmen væltede igennem hende. ”Du ER min,” sagde han besidderisk – inden han selv kom dybt og længe.

Om mandagen kaldte Yasmins chef hende ind på kontoret: ”Nå, hvordan gik det så i weekenden?” ”Åh, du ved, just another boring day at the office!” sagde Yasmin og fortsatte målrettet ned ad gangen.

Læs også